Κούλλης Νικολάου: Δείτε πόσα κιλά πρέπει να χάσει για τον ρόλο του στο Τατουάζ

Ο Κούλλης Νικολάου μπαίνει στη σειρά «Το τατουάζ» και για τις ανάγκες του ρόλου του έπρεπε να χάσει 18 κιλά.

Στην αρχή θα τον δούμε στα κανονικά του κιλά κι από τη νέα σεζόν θα τον δείτε μείον 18 κιλά.

«Δικαιούμαι να είμαι χαρούμενος, γιατί φέτος η σειρά τα έβαλε με όλους και με όλα και η καλή μυθοπλασία νίκησε. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε, πρώτα ο Θεός, και του χρόνου, πάντα στον Alpha. Στις 10 Ιουνίου

σταματάμε τα γυρίσματα για φέτος και στις 25 του μήνα μπαίνουμε ξανά για γυρίσματα, για τα επεισόδια της νέας σεζόν, με το ίδιο πάθος. Είναι αλήθεια ότι ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος της δουλειάς του παραγωγού που έπεσε στους ώμους μου που έτρεχα και δεν έφτανα! Ο Ανδρέας με παρακαλούσε να παίξω στη σειρά. Δεν γινόταν χρονικά».

Και συμπλήρωσε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso: «Ώσπου η Βάνα Δημητρίου έγραψε, δηλαδή… κέντησε, έναν ρόλο για μένα, αυτό του ταξίαρχου, ο οποίος θα μπει στη σειρά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων των ηρώων. Καθαρόαιμο αρσενικό, με λόγο τιμής, με ήθος, με μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια, το επάγγελμα του, την κοινωνία. Ένας ρόλος καταλυτικός και με πολύ background. Ο ήρωας μου έχει ένα παρελθόν που τον έχει σημαδέψει. Λεν μπορώ να σας αποκαλύψω, περισσότερα, αλλά η Βάνα έχει βάλει τον Δημήτρη να μπαίνει βαθιά έως και στα άδυτα της παιδικής πορνογραφίας και της εκμετάλλευσης ανηλίκων».

Keywords
Τυχαία Θέματα