Κούγιας για τροχαίο στο Αίγιο: Δεν είναι απαγορευτικό το ποσοστό αλκοόλ στον 28χρονο

Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων του 28χρονου οδηγού που προκάλεσε το φρικτό τροχαίο στο Αίγιο με θύματα μία 67χρονη και το 4χρονο εγγόνι της, σχολίασε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

«Δεν έχω στα χέρια μου τα αποτελέσματα, όμως δεν έχω λόγο να τα αμφισβητήσω. Διαφωνώ όμως ότι δεν μπορεί κάποιος να οδηγήσει με 1,71. Είναι βεβαίως ποινικά κολάσιμη πράξη, γι’ αυτό και σίγουρα θα αντιμετωπίσει κατηγορία ότι οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος, αλλά το ποσοστό δεν είναι

απαγορευτικό», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Ανέλαβα την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ατόμου με απόλυτη ευθύτητα. Ο εντολέας μου ανέλαβε ως αποκλειστικός υπαίτιος για την τραγωδία αυτή κι είναι αδιανόητο γι΄αυτή την οικογένεια. Δεν μπορώ να λέω πράγματα που αν ήμουν στην πλευρά της πολιτικής αγωγής θα έλεγα διαφορετικά. Είμαι υπερασπιστής όμως», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς όταν εντοπίστηκε, έπεσε στη θάλασσα, όπου και εντοπίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα