Κορονοϊός: Πώς θα είναι τα αεροπορικά ταξίδια την… επόμενη μέρα – Πρώτες εικόνες από την Emirates (video)

Ένα από τα μεγάλα θέματα που απασχολεί τον κόσμο, μετά και την άρση των αυστηρών μέτρων για τον κορονοϊό, είναι το πώς θα λειτουργήσουν οι αεροπορικές εταιρείες. Πώς θα γίνονται τα ταξίδια με ασφάλεια.

Η «Emirates», που έχει και αυτή καθηλώσει τα αεροπλάνα της, αναμένεται να εφαρμόσει νέα μέτρα για την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού.

Emirates steps up safety measures for customers and employees

at the airport and on board. #FlyEmiratesFlyBetter https://t.co/BNMUXp2vKO pic.twitter.com/LcdBjdarZS

Emirates Airline (@emirates) April 21, 2020


Σ’ αυτά θα συμπεριληφθούν οι κενές θέσεις μεταξύ μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειών, ενώ δεν θα επιτρέπει αποσκευές καμπίνας σε πτήσεις, καθώς η αεροπορική εταιρεία προσπαθεί να περιορίσει την διάδοση του κορονοϊού.

«Η “Emirates” παίρνει μέτρα εκ των προτέρων με κενές θέσεις μεταξύ των μεμονωμένων επιβατών ή οικογενειακών γκρουπ για την τήρηση των πρωτοκόλλων φυσικής απόστασης», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Bloomberg».

From personal protective equipment (PPE) for cabin crew and airport teams to modified inflight services, we have stepped up safety measures for customers and employees at the airport and on board.#FlyEmiratesFlyBetter https://t.co/BNMUXp2vKO pic.twitter.com/UX4mFgQTOW

Emirates Airline (@emirates) April 21, 2020

Σημειώνεται ότι η «Emirates» ξεκινά σταδιακά τις εργασίες που είχαν κλείσει μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού. Ξεκίνησε, παράλληλα, να κάνει τεστ στους επιβάτες, προτού ταξιδέψουν εκτός Ντουμπάι.

Μεταξύ των άλλων μέτρων περιλαμβάνονται:

Όλο το πλήρωμα του αεροσκάφους, οι εργαζόμενοι στις αναχωρήσεις αλλά και το προσωπικό εδάφους που βρίσκονται σε άμεση επαφή με τους επιβάτες θα φορούν πλέον ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό.Αυτό περιλαμβάνει προστατευτικές στολές μιας χρήσης πάνω από τις στολές τους και προστατευτικό κάλυμμα ασφαλείας, εκτός από μάσκες και γάντια.Περιοδικά και άλλο έντυπο υλικό ανάγνωσης, δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμα.Τα είδη μεταφοράς που επιτρέπονται στην καμπίνα περιορίζονται σε φορητό υπολογιστή, τσάντα, χαρτοφύλακα ή παιδικά είδη.Όλα τα αντικείμενα θα πρέπει να τσεκάρονται.Οι επιβάτες πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού τους από το check-in μέχρι την αποβίβαση.

Φωτογραφίες: Twitter/Emirates

Emirates has become the first airline to conduct on-site rapid COVID-19 tests for passengers. The health and safety of our passengers and employees is of paramount importance, and will not be compromised. @DXB @DHA_Dubai #FlyEmiratesFlyBetter #COVID_19 #COVID19 pic.twitter.com/c443NU6bvA

Emirates Airline (@emirates) April 15, 2020

From our heroes to yours, ‘Thank You’. On #WorldHealthDay, we express our gratitude to all healthcare professionals worldwide who are at the frontline. The Emirates Group stands with you at this critical time by flying much needed medical supplies across the globe. pic.twitter.com/vFQMnki8xL

Emirates Airline (@emirates) April 7, 2020

Πηγή: Κορονοϊός: Πώς θα είναι τα αεροπορικά ταξίδια την… επόμενη μέρα – Πρώτες εικόνες από την Emirates (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα