Κορονοϊός: Μεγάλη συμμετοχή στα μαζικά τεστ στην Ξάνθη – Επί τόπου ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Για «εντυπωσιακή» προσέλευση των πολιτών στη διαδικασία διενέργειας προληπτικών δειγματοληψιών από κλιμάκιά του σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κάνει λόγο ο ΕΟΔΥ.

Παρουσία και του προέδρου του, Παναγιώτη Αρκουμανέα, στην περιοχή επιχειρούν δέκα κλιμάκια των ΚΟΜΥ προκειμένου να καταγράψουν τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα, καθώς στην Περιφερειακή Ενότητα στο πρόσφατο παρελθόν έχει σημειωθεί έντονο επιδημιολογικό φορτίο. Όπως

ειπώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη (04/06) σήμανε συναγερμός από τα συνεχή κρούσματα.

Ξεκινάμε τριήμερη εκστρατεία ενημέρωσης και εξετάσεων για COVID -19 σε ολόκληρη την Ξάνθη! #ΕΟΔΥ #ΚΟΜΥ #ΕιμαστεΔιπλαΣας pic.twitter.com/8vow7k3Ra0

— Panagiotis Arkoumaneas (@arkouman) June 4, 2020

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στα εξής σημεία:

Στον Εχίνο, στο Κέντρο ΥγείαςΣτη Μύκη, στο Aγροτικό ιατρείοΣτην Πάχνη, στο Αγροτικό ιατρείοΣτην Ξάνθη μπροστά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, απέναντι από τη ΝομαρχίαΣτον συνοικισμό Κυψέλης, στο πάρκο απέναντι από το Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Την Παρασκευή (05/06), οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και με τη συμμετοχή κλιμακίων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στις Κοινότητες Σατρών και Κιμμερίων, καθώς και στα Αγροτικά Ιατρεία Σμίνθης, Κενταύρου, Σέλερου και Εύλαλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα