Κορονοϊός: Με οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον – Θα παραμείνει στο νοσοκομείο (video)

Οξυγόνο χορηγήθηκε σύμφωνα με τους Times στον Μπόρις Τζόνσον ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο χθες, Κυριακή. Ο βρετανός πρωθυπουργός που έχει διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό εδώ και δέκα ημέρες και βρισκόταν σε καραντίνα στο σπίτι του, μεταφέρθηκε στο St. Thomas καθώς τα συμπτώματα του ιού επιμένουν και κυρίως ο πυρετός.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ επέμεινε πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ωστόσο, η εφημερίδα Times

του Λονδίνου ανέφερε πως του χορηγήθηκε οξυγόνο, ενώ σύμφωνα με άλλα βρετανικά δημοσιεύματα, η κατάσταση της υγείας του δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά δεν έχει υποχωρήσει, με τον υψηλό πυρετό να προκαλεί ανησυχία για ενδεχόμενη πνευμονία.

Καθησυχαστική η κυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον «πηγαίνει καλά» και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο γραφείο του, δήλωσε σήμερα, Δευτέρα ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ.

«Θα παραμείνει στο νοσοκομείο όσο χρειάζεται να παραμείνει, όμως άκουσα ότι πηγαίνει καλά και προσδοκώ να τον δω το συντομότερο δυνατόν πίσω στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ», δήλωσε ο Τζένρικ στο ραδιόφωνο του BBC.

«Δεν επρόκειτο για επείγουσα εισαγωγή, έτσι περιμένω ότι θα επιστρέψει σύντομα στον αριθμό 10», πρόσθεσε.

Πηγή: Κορονοϊός: Με οξυγόνο ο Μπόρις Τζόνσον – Θα παραμείνει στο νοσοκομείο (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα