Κορονοϊός: Κλείνει η παραλία της Πάτρας – Ποιες ώρες απαγορεύεται η κυκλοφορία (video)

Τον περιορισμό κυκλοφορίας των πολιτών στην παραλία της Πάτρας από αύριο Σάββατο 4 Απριλίου και για 14 ημέρες, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η απαγόρευση που αποφασίστηκε για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ισχύει για δύο περιοχές, το Νότιο Πάρκο και την πλαζ Αγυιάς. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 14:00 μέχρι τις 8 το πρωί της επόμενης ημέρας, ενώ το Σαββατοκύριακο η παραλία θα παραμείνει κλειστή όλο το 24ωρο.

Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου θα απαγορευθεί η κυκλοφορία τις περισσότερες ώρες και στην παραλία του

Βόλου, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα.

Η απαγόρευση στην παραλία του Βόλου θα ισχύει για 14 ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 8 το πρωί της επομένης, ενώ κλειστή θα παραμείνει όλο το 24ωρο το Σαββατοκύριακο.

Όσον αφορά στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος» που βρίσκεται στην προβλήτα Ε12 στο λιμάνι του Πειραιά ο Νίκος Χαρδαλάς είπε πως από τους 382 επιβαίνοντες οι 121 ήταν θετικοί (119 στο πλοίο και 2 στο νοσοκομείο) και 261 ήταν αρνητικοί. Ακόμη πρόσθεσε πως οι υγιείς επιβάτες θα παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών.

Από τους θετικούς στον ιό, οι 65 είναι Τούρκοι υπήκοοι, 17 Ινδονήσιοι, 16 από την Ουκρανία, πέντε από την Ελλάδα, έξι από το Ουζμπεκιστάν, τρεις από την Μολδαβία, δύο από Κούβα, ένας από Βουλγαρία, δύο από ΗΠΑ, ένας από το Κιργιστάν και ένας από την Λευκορωσία.

Σχετικά με τη δομή μεταναστών στη Ριτσώνα, επεσήμανε πως ελήφθησαν 90 δείγματα για εξέταση, ενώ σήμερα ακόμη 22 από αυτά ήταν αρνητικά.

Πηγή: Κορονοϊός: Κλείνει η παραλία της Πάτρας – Ποιες ώρες απαγορεύεται η κυκλοφορία (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα