Κορονοϊός: Κι άλλος κρατούμενος νεκρός στις φυλακές Διαβατών – Έγκλειστος με τον ιό έφτυσε σωφρονιστικό υπάλληλο (video)

Ένας ακόμα κρατούμενος των φυλακών Διαβατών που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό έχασε τη ζωή του, μετά από επιπλοκές της νόσου. Την ίδια ώρα, κρατούμενος θετικός στον κορονοϊό έφτυσε στο πρόσωπο σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Διαβατών. Την Κυριακή (22/12) 14 συνεχόμενες ημέρες εγκλεισμού στα κελιά και τους θαλάμους.

Ο νέος νεκρός ήταν ηλικίας 82 ετών, που είχε επιβαρυμένη υγεία και τις προηγούμενες ημέρες άφησε την τελευταία του πνοή. Είναι ο δεύτερος νεκρός από τις φυλακές Διαβατών, όπου είχαν βρεθεί δεκάδες κρατούμενοι θετικοί στον κορονοϊό. Η κατάσταση στη φυλακή, σύμφωνα με πληροφορίες

έχει, πάντως, σταθεροποιηθεί τις τελευταίες ημέρες με συνεχή τεστ και λήψη των προβλεπόμενων μέτρων.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ηλικιωμένοι κρατούμενοι μεταφέρονται από φυλακές των Διαβατών, της Νιγρίτας και της Λάρισας στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για να έχουν καλύτερη περίθαλψη.

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ετοιμάστηκε ειδικός χώρος με 140 κλίνες ώστε να λειτουργήσει ως χώρος όπου θα βρίσκονται ασθενείς με κορονοϊό.

Εν τω μεταξύ, κρατούμενος θετικός στον κορονοϊό έφτυσε στο πρόσωπο σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Διαβατών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «lawandorder.gr».

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή (20/11). Συγκεκριμένα, ο κρατούμενος έφτυσε τον σωφρονιστικό από το παραθυράκι της πόρτας του κελιού όταν ο υπάλληλος πλησίασε για να δει τι ήθελε ο κρατούμενος.

Keywords
Τυχαία Θέματα