Κορονοϊός: Κατάθεση ψυχής από ασθενή που νίκησε τον κορονοϊό – «14 ημέρες για μένα ήταν 14 αιώνες. Μείνετε σπίτι» (video)

Όταν ο κορονοϊός έκανε επέλαση στη Κίνα ο κ. Ντεστάκος βρισκόταν στην Ταϊλάνδη και μάθαινε από πρώτο χέρι πόσο ύπουλος είναι ο ιός.

Όντας καρκινοπαθής και με πεσμένο ανοσοποιητικό σύστημα, μέχρι να οργανώσει την επιστροφή του στην Ελλάδα στις 19 Μαρτίου, βρισκόταν σε καραντίνα. Όταν όμως οι πόρτες του αεροπλάνου με το οποίο επέστρεφε έκλεισαν, ο ιός διαδόθηκε άμεσα.

«Τρία άτομα κολλήσαμε μέσα στο αεροπλάνο. Δεν είχαμε

τίποτα και κολλήσαμε. Η χειρότερη στιγμή ήταν όταν μου ανακοίνωσαν ότι έχω κορονοϊό. Στην Ελλάδα δεν ξέρατε τι σημαίνει. Εγώ ήξερα. Για μένα 14 ημέρες ήταν 14 αιώνες. Κάθε πέντε λεπτά έβαζα θερμόμετρο. Μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα τα οποία να είναι μη αναστρέψιμα» αναφέρει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Ενώ καλεί όλους μας να παραμείνουμε σπίτι. «Δεν το καταλαβαίνουν οι άνθρωποι στην Ελλάδα για να μείνουν σπίτι τους; Ο ιός μη έχοντας επαφή με άλλους ανθρώπους θα πεθάνει μόνος του σε διάστημα είκοσι ημερών».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Κορονοϊός: Κατάθεση ψυχής από ασθενή που νίκησε τον κορονοϊό – «14 ημέρες για μένα ήταν 14 αιώνες. Μείνετε σπίτι» (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα