Κορονοϊός: Η Πιερίδη μένει σπίτι κι απολαμβάνει τα φαγητά του σεφ της καρδιάς της (video)

Η Μαριάντα Πιερίδη μένει στο σπίτι με τον γιο της και τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση τηρώντας τα μέτρα προστασίας που εξέδωσε το υπουργείο υγείας για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα φτιάχνοντας διάφορες λιχουδιές και η τραγουδίστρια πόσταρε βίντεο στο instagram με λεζάντα:

«Η κουζίνα μου είναι χαρούμενη γιατί περνάει από πάνω της ο απίθανος @dimitriskatrivesis Επίσης…!!! Θα γίνω χοντρή σε χρόνο μηδέν!!!! Επίσης!!!!

Έχω τρελαθεί στη λάντζα στο καθάρισμα στο σκούπισμα στο σφουγγάρισμα αλλά και… να διαβάσω τον μικρό να τον απασχολήσω για να κουραστεί νωρίς να τον κάνω μπάνιο μπας και ξεραθώ κ εγώ μαζί του στις 22:00 για να σηκωθώ 7:00 κ να κάνω καμία δουλειά στο σπίτι πριν ξυπνήσουν τα αγόρια κ ξεκινήσω προετοιμασία για πρωινό!!!

Και ναι !!!! Δεν έχω προλάβει ακόμα να βάλω στο πρόγραμμα της μέρας μου γυμναστική, αλλά θα το καταφέρω σύντομα!!!!! Και ναι!!!! Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ!!! #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #staypositive #staystrong #stayhome #yogateacher #yoga #influencer #artist #musician #artdirector #familylife #yogalifestyle #yogamom #balance #freeyourmind #thinkpositive #instaphoto #traveling #yogaphotography #yogapractice #yogafit #yogajourney #yogalife #yogainspiration #healthylifestyle #healthyliving #sustainable #wellness #namaste».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η κουζίνα μου είναι χαρούμενη γιατί περνάει από πάνω της ο απίθανος @dimitriskatrivesis Επίσης…!!! Θα γίνω χοντρή σε χρόνο μηδέν!!!! Επίσης!!!! Έχω τρελαθεί στη λάντζα στο καθάρισμα στο σκούπισμα στο σφουγγάρισμα αλλά και… να διαβάσω τον μικρό να τον απασχολησω για να κουραστεί νωρίς να τον κάνω μπάνιο μπας και ξεραθώ κ εγώ μαζί του στις 22:00 για να σηκωθώ 7:00 κ να κανω καμία δουλειά στο σπίτι πριν ξυπνήσουν τα αγόρια κ ξεκινήσω προετοιμασία για πρωινο !!! Και ναι !!!! Δεν έχω προλάβει ακόμα να βάλω στο προγράμμα της μέρας μου γυμναστική, αλλά θα το καταφέρω σύντομα!!!!! Και ναι!!!! Είμαι πιο χαρούμενη από ποτέ!!! #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι #staypositive #staystrong #stayhome #yogateacher #yoga #influencer #artist #musician #artdirector #familylife #yogalifestyle #yogamom #balance #freeyourmind #thinkpositive #instaphoto #traveling #yogaphotography #yogapractice #yogafit #yogajourney #yogalife #yogainspiration #healthylifestyle #healthyliving #sustainable #wellness #namaste

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIADA PIERIDI SOI (@mariada.s.pieridi) στις 22 Μάρ, 2020 στις 8:43 πμ PDT

Πηγή: Κορονοϊός: Η Πιερίδη μένει σπίτι κι απολαμβάνει τα φαγητά του σεφ της καρδιάς της (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα