Κορονοϊός: Έτοιμη η Ρωσία να παράσχει σε άλλες χώρες το εμβόλιο «Sputnik-V»

Την ώρα που οι ενέργειες για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις εταιρείες που έχουν ριχτεί στη μάχη, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε το Σάββατο (21/11) στους ηγέτες της G-20, ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να παράσχει το εμβόλιό της κατά του κορονοϊού «Sputnik-V» και σε άλλες χώρες που το χρειάζονται.

«Η Μόσχα ετοιμάζει επίσης το δεύτερο και τρίτο εμβόλιό της», δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι η δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου εμβολίων είναι ο «κοινός μας στόχος».

Ο

Βλαντιμίρ Πούτιν συμμετέχει στη διήμερη διαδικτυακή σύνοδο κορυφής της G-20 (της ομάδας των 20 ισχυρότερων οικονομικά χωρών παγκοσμίως) που άρχισε το Σάββατο (21/11) υπό την προεδρία της Σαουδικής Αραβίας με πρώτο θέμα την πανδημία της Covid-19 που σκοτώνει μαζικά και απειλεί την παγκόσμια οικονομία.

Sputnik-V: Russian President #Putin to get Corona vaccinated, will wait for trial to end? #styleupnow #magplanet #mypressnews https://t.co/xYJytIkxcg #vladimirputinlatestnews #vladimirputinonrussianvaccine #vladimirputinungaspeech

— Styleupnow (@StyleUpNow2017) November 19, 2020

Putin'in G-20 zirvesindeki gündemi koronavirüs ve global ekonomik kriz oldu https://t.co/cIlPchOJ5n pic.twitter.com/dYvYKjJxax

— Güneş Gazetesi (@gunes_gazetesi) November 21, 2020

Putin anuncia en el G-20 que Rusia está lista para distribuir su vacunahttps://t.co/55DZokS87E

Enviado desde @updayESP

— maribelcaro (@maribelcaro1) November 21, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός, Έτοιμη, Ρωσία, Sputnik-V,koronoios, etoimi, rosia, Sputnik-V