Κορονοϊός: Αποσωληνώθηκε ο 25χρονος από την Τήνο – Το τιτίβισμα Κικίλια (video)

Αποσωληνώθηκε ο 25χρονος ασθενής από την Τήνο, βγαίνοντας εκτός ΜΕΘ στο «Ασκληπιείο» της Βούλας, όπως ενημέρωσε μέσω twitter, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Αποσωληνώθηκε και βγήκε από τη ΜΕΘ του Ασκληπιείου 25χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλίνη #COVID. Πολλά μπράβο στο προσωπικό του νοσοκομείου.
Ο #κορονοϊός δεν είναι παιχνίδι.
Ο κορονοϊός

δεν κάνει διακρίσεις.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.#Μένουμε_Ασφαλείς pic.twitter.com/MYYwa8ufVi

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) October 2, 2020

Ο ίδιος συνεχάρη το προσωπικό του νοσοκομείου, σημειώνοντας ότι ο κορονοϊός δεν είναι παιχνίδι και δεν κάνει διακρίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος από την Τήνο μεταφέρθηκε το Σάββατο (26/9) με αεροδιακομιδή στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Η κατάστασή του, την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με τους γιατρούς, χαρακτηριζόταν κρίσιμη, αν και ελαφρώς βελτιωμένη.

Όλα άρχισαν στις 20 Αυγούστου, όταν ο υψηλός πυρετός που έφτανε μέχρι και 40, επέμενε, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να κάνει αμέσως τεστ, το οποίο όμως, βγήκε αρνητικό. «Με τα πρώτα συμπτώματα έκανε το πρώτο τεστ, αρνητικό, δυο τρεις μέρες μετά έκανε το δεύτερο, αρνητικό και αυτό. Μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου εκεί βρέθηκε θετικός και από εκεί μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο», αναφέρει φίλος του ασθενή.

Ο ίδιος τονίζει ότι «δεν έπινε, δεν κάπνιζε, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, δεν ήταν στις ευπαθείς ομάδες».

Ο νεαρός άνδρας εργαζόταν το καλοκαίρι σε επιχείρηση στη Μύκονο που διατηρεί η οικογένειά του. Τις τελευταίες ημέρες όμως, βρισκόταν στην Τήνο και όταν τα συμπτώματα επέμεναν, πήγε στο κέντρο υγείας της Σύρου για να εξεταστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα