Κορονοϊός: Αλλαγές στο ωράριο μπαρ και εστιατορίων – Τι ώρα κλείνουν σε κάθε περιοχή

Συγκεκριμένο ωράριο λειτουργίας θα έχουν τα μπαρ, κέντρα διασκέδασης και χώροι εστίασης ανάλογα το επίπεδο συναγερμού της περιοχής στην οποία βρίσκονται, και το οποίο καθορίζεται από τον «Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας» που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Το ωράριο θα αφορά ακόμα και σε περιοχές που δεν ίσχυαν ειδικά μέτρα λόγω επιδημιολογικού φορτίου. Οι αλλαγές που αποτυπώνονται στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας για τον κορονοϊό, δείχνουν ότι σε επίπεδο περιφέρειας και ανάλογα με την κατηγορία ετοιμότητας στην οποία βρίσκονται τα συγκεκριμένα καταστήματα αποκτούν

ωράριο λειτουργίας.

Αναλυτικά, στο επίπεδο 1 ετοιμότητας (πράσινο) μπαρ, κέντρα διασκέδασης, καταστήματα εστίασης θα κλείνουν στη 01:00 έως τις 05:00.

Στο επίπεδο 2 (κίτρινο), τα μπαρ και τα καταστήματα εστίασης θα κλείνουν στις 00:30 έως και τις 05:00.

Στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί), τα μπαρ, τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματα εστίασης κλείνουν τα μεσάνυχτα και παραμένουν κλειστά έως και τις 05:00.

Συνολικά, σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται 26 περιφέρειες, σε επιτήρηση βρίσκονται 25 περιφέρειες και 23 περιφέρειες βρίσκονται σε αυξημένη επιτήρηση. Καμία δεν βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένου κινδύνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα