Κορονοϊός: Ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου

Ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Στη διάρκεια σύσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους περιφερειάρχες έγινε εκτίμηση της κατάστασης σε κάθε περιφέρεια και αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου αλλά προς τιμήν

της εθνικής επετείου να κατατεθούν στεφάνια από ολιγομελείς αντιπροσωπείες των τοπικών αρχών.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Επιπλέον έκτακτα μέτρα μετά το κλείσιμο των σχολειών

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε τη θέσπιση άδειας ειδικού σκοπού με πλήρεις αποδοχές για τους εργαζόμενους γονείς για όσο διάστημα ανασταλεί η λειτουργία των σχολείων και μέχρι τις 10 Απριλίου.

Διάγγελμα, μετά από συνεχείς συσκέψεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα απευθύνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης (11/3).

Πηγή: Κορονοϊός: Ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα