Κορίτσι με αυτισμό σκοράρει και αυτό που ακολουθεί δεν περιγράφεται (video)

Η Λένι Φρέντρικσον είναι 18 ετών και διανύει την τελευταία της χρονιά στο Norman High School, αλλά και την τελευταία της χρονιά στην ομάδα μπάσκετ κοριτσιών. Το 18χρονο κορίτσι που πάσχει από αυτισμό δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής (03/02).

Στο ματς με το Norman North High School και περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη η coach Νηλ

της έδωσε εντολή να μπει στο παρκέ να αγωνιστεί υποκύπτοντας στην εντολή του κόσμου στην εξέδρα που φώναζε «Θέλουμε τη Λένι, θέλουμε τη Λένι…».

Η Λένι είχε αγωνιστεί άλλη μια φορά και είχε τελειώσει με 0/8 προσπάθειες. Αυτή τη φορά όμως τα πάντα ήταν διαφορετικά.

Αρχικά μπερδεύτηκε και κινήθηκε στην άλλη μπασκέτα, ωστόσο με τη βοήθεια συμπαίκτριάς της πήγε στο σημείο όπου σούταρε στις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών και με την τρίτη προσπάθεια ευστόχησε.

Η χαρά της δε μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις. Συμπαίκτριες, αντίπαλες, διαιτητές και φυσικά ο κόσμος πανηγύρισε έξαλλα μαζί της. Το βίντεο με το καλάθι της είχε 10.000 views σε 12 ώρες.

«Μπήκε στα αποδυτήρια κλαίγοντας. Όλοι στην ομάδα έκλαιγαν. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Ήταν η τέλεια στιγμή. Δεν έχω δει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Λατρεύει το μπάσκετ και δε χάνει προπόνηση» ήταν τα λόγια της προπονήτριας Μάικλ Νηλ.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι θα πει αποθέωση:

Πηγή: Gazzetta

Keywords
Τυχαία Θέματα