«Κόντυνε» και άλλο ο Παναθηναϊκός: Οριστικά -3 βαθμούς λόγω χρεών στον Βέμερ

Η προθεσμία των πέντε εργάσιμων ημερών που είχε η διοίκηση του Παναθηναϊκού για εξοφλήσει τις 454.000 ευρώ της οφειλής στον Γενς Βέμερ έληξε και στην ομάδα επιβλήθηκε οριστικά η ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τη βαθμολογία της Superleague.

Η πράσινη ΠΑΕ δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Γερμανού μπακ, παρά μόνο να του καταβάλλει 50.000 ευρώ κι έτσι, η αφαίρεση των βαθμών έρχεται ως

φυσική συνέπεια των χειρισμών της διοίκησης.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει το ποσό σε πέντε ημέρες μετά το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο (22/4, 19:00), προκειμένου να μην του αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί. Αν η αποπληρωμή συμβεί μετά απ’ το παιχνίδι, τότε θα επιστραφούν μόνο τρεις βαθμοί και όχι και οι έξι. Αν αυτό δεν συμβεί, η διαδικασία θα επαναληφθεί μετά το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Τότε όμως, εφόσον φτάσουμε ως εκεί, η τρίτη αφαίρεση σημαίνει υποβιβασμό στη Football League. Οπως γίνεται αντιληπτό αν η διοίκηση δεν κινηθεί άμεσα η κατάσταση θα γίνει πλέον εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός πια βρίσκεται στη 10η θέση με 32 βαθμούς και είναι ισόβαθμος με τον Παναιτωλικό, στο -7 από την πεντάδα και την Ξάνθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα