Κοντά στη «βόμβα» Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός – Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ιστορίας του, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν τη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά, που φέρεται να απέρριψε σημαντικές προτάσεις από τη Γαλλία, τη Μέση Ανατολή και τη Φενερμπαχτσέ, με την οποία ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του.

Με την μεσολάβηση των Κριστιάν Καρεμπέ

και Φρανσουά Μοντέστο από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ο βραχύσωμος γάλλος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις υπογραφές. Εκτός από τη «Φενέρ» έκανε σπουδαία καριέρα σε Μαρσέιγ και Λυών, ενώ έχει αγωνιστεί και στη Ντιναμό Μόσχας. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Mathieu Valbuena’nın, Yunan devi Olympiakos ile 1 yıllığına anlaştığı ve sezon bitiminin ardından imza atacağı iddia edildi.

–> https://t.co/a5HGsd21WQ pic.twitter.com/LpqcQxfYEF

— Spor Arena (@sporarena) 23 Μαΐου 2019

Μαρινάκης: Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM, o Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε εμμέσως τη συμφωνία με τον Ματιέ Βαλμπουενά και τόνισε πως θα ανακοινωθεί σύντομα και πως πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη.

Όταν ρωτήθηκε ευθέως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αν ισχύουν όσα λέγονται για τον παίκτη που έρχεται από την Τουρκία και το όνομά του αρχίζει από «Β», δεν το διέψευσε και είπε: «Θα δείτε όταν τον ανακοινώσουμε τον παίκτη και είναι καλός παίκτης. Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες. Όταν έρθει η ώρα θα τους ανακοινώσουμε. Έχουμε πάρει καλούς παίκτες».

****

Την ίδια ώρα στον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, η οικογένεια του Φερνάντο Βαρέλα αποχαιρέτησε τον «Δικέφαλο του Βορά» και τον κόσμο της ομάδας, μ’ ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η σύζυγος του αφρικανού ποδοσφαιριστή. Ο πρωταθλητής χάνει ένα από τα βασικά του στελέχη στην άμυνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άσος από το Κάπε Βέρντε βρίσκεται πολύ κοντά στην Αλ Αχλί, η οποία του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

«Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχει δώσει αυτό το κλαμπ στην οικογένειά μας. Φίλους, νίκες και μοναδικές εμπειρίες. Ειδικά, μπαίνοντας και νιώθοντας τη δόνηση της καλύτερης θύρας του γηπέδου της Τούμπας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους», ανέφερε στο μήνυμα της η Αντρέια Βαρέλα, συνοδεύοντας το βίντεο με εικόνες από την παρουσία του συζύγου της με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα και με το gazzetta.gr, ο Βαρέλα δεν έχει πάρει, πάντως, την τελική απόφασή του για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του, αλλά, όπως σας αναφέραμε, πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στην Αλ Αχλί, η οποία του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ (συνολικά έξι εκατ. ευρώ) συν μπόνους,

Ο Φερνάντο Βαρέλα μετά την εντυπωσιακή παρουσία του στον ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στα ύψη με αποτέλεσμα το συμβόλαιο που του απέφερε 550.00 ευρώ ανά έτος συνεργασίας να φαντάζει μικρό βάσει της προσφοράς του στους νταμπλούχους.

Να θυμίσουμε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχοντας εκτιμήσει την προσφορά του Βαρέλα στον σύλλογο του πρότειναν νέο τριετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο και συνολικές αποδοχές που ανέρχονται στα 3,8 εκ. ευρώ μαζί με τα πριμ και τα μπόνους.

Την ίδια στιγμή ο διεθνής με το Κάπε Βέρντε ψάχνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Ο Βαρέλα παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, τονίζει πως δεν έχει πάρει ακόμη καμία απόφαση, ενώ και από την Σαουδική Αραβία όπως προκύπτει δεν υπάρχει οριστικό deal. Οι επαφές μέσω μάνατζερ συνεχίζονται, τα χρήματα είναι πολλά και ο πρώην παίκτης της Στεάουα καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, έχοντας αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

#paokfc #paok #paok_double #fernadovarela #ooopaokara #paokaek #Passion pic.twitter.com/eJAnWy96Hi

— Δημήτρης (@dim_kontos) 12 Μαΐου 2019

(πληροφορίες από gazzetta.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα