Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Παίξτε για τη φανέλα!

Όλη η Ευρώπη έχει καταλάβει πως η πολιτική ΣόιμπλεΔΝΤ είναι καρκίνωμα που καταδικάζει τους λαούς της Ευρώπης σε αέναη δυστυχία. Όλη; Όχι! Ένα μικρό χωριό ανυπότακτων, μισάνθρωπων, φιλελέδων στην Ελλάδα, αντιστέκεται ακόμη στους εισβολείς εις το όνομα της «κοινής λογικής» και του νομίσματος ως φετίχ.
Γι’ αυτούς δε φταίει η βαθιά αντιευρωπαϊκή πολιτική του Σόιμπλε… της λιτότητας και του δημοσιονομικού

εξαγνισμού, αλλά το ότι τα μνημόνια δεν εφαρμόστηκαν σε όλη τους τη μεγαλοπρέπεια.

Τη στιγμή που όλες οι επίσημες στατιστικές αναλύσεις δείχνουν ότι η ανισότητα εισοδήματος μεγαλώνει κάθε χρόνο. Την ώρα που όλοι οι επίσημοι δείκτες δείχνουν πως στα χρόνια της κρίσης οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι και οι πλούσιοι, πλουσιότεροι, σε όλο τον κόσμο… οι παρανοϊκοί νεοφιλελεύθεροι, ισχυρίζονται πως η δίκαιη αναδιανομή του πλούτου κάνει τους φτωχούς τεμπέληδες και πως πρέπει να θαυμάζουμε ως πρότυπο το κυνήγι του κέρδους. Ότι οι χώρες πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν εταιρείες.
Είναι αυτοί που την πολιτική σχιζοφρένεια του Σόιμπλε και τις ιδέες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις βαπτίζουν… “απαραίτητη δημοσιονομική προσαρμογή γιατί ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας”. Που την κατάργηση του κοινωνικού κράτους και απορρύθμιση της αγοράς εργασίας, την ονομάζουν «αναγκαίες μεταρρυθμίσεις«.

Ο οικονομικός απολυταρχισμός των γραβατωμένων «δολοφόνων» των Βρυξελλών, που σχεδόν αποκλειστικά ανήκουν στο «Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα» (που ανήκει και η ΝΔ), βαδίζει σε μονοπάτια που οδηγούν νομοτελειακά σε συγκρούσεις άνευ προηγουμένου.
Το πραγματικά ευρωπαϊκό μας χρέος είναι να διασώσουμε την αξιοπρέπεια των λαών, τους αδύναμους και τη δημοκρατία…. όχι τις τράπεζες και τις διεφθαρμένες ελίτ.

*** 70 λεπτά διήρκεσε, λέει, η συνάντηση Σόιμπλε – Μητσοτάκη στο Βερολίνο. Χωρίς φωτογραφίες, χωρίς δηλώσεις, χωρίς διαρροές. Έτσι κάνει ρε παιδί μου ένα ζευγάρι που δεν βρίσκεται σε διάσταση. Που αγαπιέται πραγματικά. Δεν προσπαθούν να πείσουν όλο τον κόσμο πως είναι αγαπημένοι ποστάροντας ευτυχισμένες στιγμές στα social media.

*** Η κυβέρνηση κατηγορεί ψευδώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως δε φοράει τη φανέλα της χώρας στο εξωτερικό, ενώ όλοι βλέπουν πως η φανέλα του είναι μπλε… Σοιμπλέ.

*** «Η λιτότητα χωρίς προοπτική δεν αξίζει στον Ελληνικό λαό», είπε χθες ο Κούλης στη Μέρκελ. Επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν… πως έχει σχέδιο για λιτότητα με προοπτική.

*** «Να κλείσει άμεσα η αξιολόγηση. Η Ελλάδα έχει κάνει παραπάνω από όσα μπορεί. Πρέπει να σταματήσουμε τον εκβιαστή Σόιμπλε που κρατάει όμηρο όλη την Ευρώπη«. Όχι δεν είναι λόγια του Τσίπρα. Τα είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Τζιάνι Πιττέλα, χθες, με τον πιο επίσημο τρόπο, σε συνέντευξη Τύπου. Την ίδια ακριβώς ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδινε τα διαπιστευτήρια του, κλεισμένος για πάνω από μία ώρα σε ένα δωμάτιο με τον Σόιμπλε.

*** Tην ίδια, επίσης, ώρα, οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, Σπυράκη, Κεφαλογιάννης και Κύρτσος, επιδίδονταν σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα στο Ευρωκοινοβούλιο κατά της ίδιας τους της χώρας, ζητώντας από τους δανειστές να μην κλείσει η αξιολόγηση και να ωθήσουν την κυβέρνηση σε εκλογές.

Καμαρώστε στο παρακάτω βίντεο… αστική τσαχπινιά! Αν ο Κούλης έπαιζε σε παλιά ελληνική ταινία θα ήταν ο Πίπης. Ο τζιτζιφιόγκος που φέρνει να γνωρίσει στους γονείς της η κόρη του Κωνσταντάρα, ενώ στην πραγματικότητα αγαπάει τον Αλεξανδράκη

Αν ο Κούλης έπαιζε σε παλιά ελληνική ταινία θα ήταν ο Πίπης. Ο τζιτζιφιόγκος που φέρνει να γνωρίσει στους γονείς της η κόρη του Κωνσταντάρα! pic.twitter.com/1mXbksvBNo

— Costas Tachtsidis (@C_tachtsidis) 14 Φεβρουαρίου 2017

Σε άλλα νέα, να εδώ, η Ευγενία Μανωλίδου μας ενημερώνει πως υπάρχουν υποδεέστεροι λαοί από τους Έλληνες. Ότι δηλαδή πιστεύουν και τα νεοναζιστικά σκουλήκια της Χρυσής Αυγής!

ας πει κάποιος στην αγαπητή Ευγενία
οτι
δεν υπάρχουν υποδεέστεροι λαοί

αυτα ο Χιτλερ τα πίστευε
και
τα έλεγε για την Αρια φυλή pic.twitter.com/jLXcNtr1wN

— άτακτος (@33_3_3) 14 Φεβρουαρίου 2017

ΥΓ. Κάθε «συντονισμένη» επίθεση από διαπλεκόμενους δημοσιογράφους των pay-roll, διαταραγμένους φανατικούς των #παραιτηθειτε και τα τρολάκια του Άδωνη… είναι η πυξίδα που μου δείχνει τη σωστή διαδρομή. Τους ευχαριστώ, μέσα απ’ την καρδιά μου.

Keywords
Τυχαία Θέματα