Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Είναι ο Φιγιόν, ηλίθιε!

Πως τα φέρνει όμως έτσι η άτιμη η ζωή για τους έντιμους Ευρωπαίους νεοφιλελεύθερους…

Το ίνδαλμα του Μητσοτάκη, που λέτε, ο υποψήφιος για τη Γαλλική προεδρεία, Φρανσουά Φιγιόν, είναι μπλεγμένος σε τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο διαφθοράς καθώς η σύζυγός τους Πενελόπ Φιγιόν, έλαβε περίπου 900.000 ευρώ σε διάστημα οκτώ ετών, αρχικά ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της και κατόπιν ως βοηθός του αναπληρωτή του, στην Εθνοσυνέλευση, χωρίς όμως να έχει εργαστεί ούτε λεπτό. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά ο Φιγιόν φέρεται να είχε διορίσει και 2

παιδιά του στο δημόσιο ως δικηγόρους ενώ δεν ήταν.

Ο Φρανσουά Φιγιόν στο προεκλογικό του πρόγραμμα έχει υποσχεθεί μπόλικες θατσερικές «μεταρρυθμίσεις». Μεταξύ αυτών, 500.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, περικοπές πολλών δισ. ευρώ από το κοινωνικό κράτος, ενώ θέλει να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να διαπραγματεύονται τον χρόνο εργασίας και τις συμβάσεις με τους εργαζόμενους. Επίσης είχε προκαλέσει την κατακραυγή όταν είχε αποκαλέσει τα γαλλικά πανεπιστήμια «φωλιές Μαρξιστών«. Ο Φιγιόν και το σόι του, συντηρούνται από το γαλλικό κράτος εδώ και δεκαετίες.

Σας θυμίζει κάτι όλο αυτό;

Κοινά γενέθλια, κοινές αρχές, οικογένεια που βρωμάει σα σαπισμένο μπρόκολο, σκάνδαλα…!
«Λιγότερο κράτος» και απολύσεις … για τους άλλους. Αυτούς και το σόι τους κάποιος πρέπει να τους θρέψει. Εσύ!

*** Φοβερό αυτό το διαχρονικό κόλπο των νεοφιλελεύθερων πάντως. Ρουφάνε σαν πανάκριβο ουίσκι, δημόσιο χρήμα από το κράτος ώστε να το αποδομήσουν και μετά να το διασύρουν ως αναποτελεσματικό ώστε να ιδιωτικοποιούν τα πάντα.

Θα στείλω e-mail στο ΣΚΑΙ ότι ο Φιγιόν είναι πολιτικός στη Βενεζουέλα μπας και το διαβάσει κανάς Βουλαρινός το πιστέψει και παίξει το θέμα.

— adiasistos (@adiasistos) 31 Ιανουαρίου 2017

*** Είναι μεγάλο ψέμα και αριστερή προπαγάνδα ότι ο νεοφιλελευθερισμός δε δίνει δεκάρα για τον άνθρωπο. Δίνει… απλά δε φορολογείται!

*** «Με έχετε ακούσει ποτέ να ενοχοποιώ τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης; Τι είμαι ΣΥΡΙΖΑ; Να μιλάω για γαλέρες και μεσαίωνες;» … Αυτό, φεουδάρχης της μεσαιωνικής Ευρώπης, θα ντρεπόταν να το πει. Το είπε ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (θου Κύριε) της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης.
Είναι τέτοιας έντασης η προπαγανδιστική μηχανή ΝΔ-ΜΜΕ που πλέον δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κρατήσουν μέσα τους, τις μισάνθρωπες, εξευτελιστικές για τον εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα, ιδέες τους.

*** «Οι θεσμοί νοιάζονται για τους Έλληνες πολίτες». Μια ατάκα που κερδίζει επάξια θέση στο παλμαρέ των μεγάλων μνημονιακών, από τον Κώστα Κυρανάκη. Ποιος είναι ο Κυρανάκης θα μου πείτε. Πολύ απλά, ο άνθρωπος πίσω από το κατασκευασμένο προϊόν που λέγεται «Κυριάκος Μητσοτάκης» και κολλητός φίλος του Αυστριακού υπουργού Εξωτερικών, Σεμπάστιαν Κρουτς, ο οποίος διατυπώνει συνεχώς ακραίες «απειλές» κατά της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα