Κόλλησε… ο Ολυμπιακός στον Βόλο (0-0): «Έκρηξη» από Μαρινάκη, απειλεί με αποχώρηση

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στον Βόλο ο Ολυμπιακός που αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 1 και μετά τον αγώνα υπήρξε σφοδρή αντίδραση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο δοκάρια με τους Λοβέρα και Ελ Αραμπί, ενώ διαμαρτύρονται έντονα για το γκολ του

Σουντανί στο 17′ που ακυρώθηκε. Επέστρεψε στη δράση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» προχώρησε σε μία «σκληρή» δήλωση, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο.

Τι έγινε στο παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο σκόρερ Σουντανί υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα γι’ αυτή την φάση.

Το β’ μέρος ήταν σαφώς πιο δημιουργικό. Στο 52’ ο Λύρατζης έβγαλε τη σέντρα και ο Σεμέδο με το στήθος παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ. Στο 62’ οι Πειραιώτες έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία, καθώς η προσπάθεια του Λοβέρα σταμάτησε στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ. Ο Λύρατζης έβγαλε τη σέντρα και ο Τόρες με κεφαλιά ανάγκασε τον Σα να κάνει μια σπουδαία επέμβαση. Ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός είχε δεύτερο δοκάρι στην αναμέτρηση, αυτή την φορά με τον Ελ Αραμπί. Στο 78’ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Χριστοδουλόπουλος, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 88’ ο Τσοκάνης έδιωξε σωτήρια το σουτ του Μπουχαλάκη.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Γκαραβέλης, Λύρατζης, Μουνίθ

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Βίκτορ Μπασάντρε): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φεράρι, Διαμαντής, Τσίκα, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γέντρισεκ (66’ Τσαούσης), Λύρατζης, Τόρες (90+2’ Μάντζης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο (31’ λ.τρ. Λοβέρα), Σουντανί (45+1’ Γκερέρο), Μασούρας (78’ Χριστοδουλόπουλος), Ελ Αραμπί.

Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία»

Μετά τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Βόλο προχώρησε σε μία «σκληρή» δήλωση, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς για Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλο και Μπέο.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών απείλησε, μάλιστα, ότι η ομάδα του «δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ», αν δεν γίνουν άμεσα αλλαγές σε πρόσωπα από την UEFA.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν ΑΜΕΣΑ από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Υπενθυμίζεται ότι πολύ σοβαρά παράπονα έχει ο Ολυμπιακός από το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί στο 17ο λεπτό και αυτό έφερε έκρηξη λίγο μετά το ημίωρο της αναμέτρησης στον Βόλο.

Ξέφυγαν οι παράγοντες των ομάδων, αποβλήθηκαν Μπέος – Καραπαπάς

Το ματς είχε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι παράγοντες των ομάδων, και έτσι να αποβληθούν οι Αχιλλέας Μπέος και Κώστας Καραπαπάς. Συγκεκριμένα, ολόκληρος ο πάγκος του Ολυμπιακού την…. έπεσε για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης Βασίλη Φωτιά, κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση του πάγκου των γηπεδούχων.

Ο Αχιλλέας Μπέος – έχει δηλωθεί στο Φύλλο Αγώνα ως διερμηνέας – και ο Κώστας Καραπαπάς ήταν αυτοί που πρωταγωνίστησαν σε έντονο φραστικό επεισόδιο, κάτι που έφερε την αποβολή και των δύο από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, sdna.gr)

Φωτογραφίες: intime.gr

Πηγή: Κόλλησε… ο Ολυμπιακός στον Βόλο (0-0): «Έκρηξη» από Μαρινάκη, απειλεί με αποχώρηση - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα