«Κόκκινος συναγερμός» για το ηφαίστειο στη Χαβάη – Εντυπωσιακές εικόνες από τον πυκνό καπνό (εικόνες – video)

Η ηφαιστειακή έκρηξη στη Χαβάη που έγινε στις 3 Μαΐου δεν παύει να δοκιμάζει τους κατοίκους του νησιού. Αυτή τη φορά οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους, αλλά και τα αεροσκάφη, να παραμείνουν μακριά από το Μεγάλο Νησί της Χαβάης, λόγω πυκνού σύννεφου καπνού που υψώθηκε 12.000 πόδια από το έδαφος από το ηφαίστειο Κιλαουέα.

Yes, this man is golfing while Hawaii’s Kilauea volcano is erupting behind him. It’s

an amazing shot by @GettyImages photographer Mario Tama. | LATEST from Hawaii where evacuations are underway and see more images: https://t.co/NO8TOaGl1X pic.twitter.com/Q854iFTm46

— WJZ | CBS Baltimore (@wjz) 16 Μαΐου 2018

Η αμερικανική γεωλογική υπηρεσία, σύμφωνα με το CNN, εξέπεμψε «κόκκινο συναγερμό», καθώς ο πυκνός καπνός θα μπορούσε να είναι καταστροφικός για τις αερομεταφορές, ωστόσο η υπηρεσία δεν είναι βέβαιη για τον λόγο που αυξήθηκε η εκπομπή καπνού και στάχτης από το ηφαίστειο την Τρίτη.

Explosions from Hawaii volcano spark ‘red alert’ via @ReutersTV pic.twitter.com/0TXJRiuKLg

Reuters Top News (@Reuters) 16 Μαΐου 2018

Η έκρηξη του ηφαιστείου Κιλαουέα στη Χαβάη προκάλεσε την καταστροφή τουλάχιστον 30 σπιτιών. Πέρα από τον καπνό που δεν είναι δηλητηριώδης, οι κάτοικοι έχουν να ανησυχούν για τα υψηλά επίπεδα διοξειδίου του θείου που εκτοξεύονται στην ατμόσφαιρα και τα οποία είναι τοξικά.

Hawaii’s Kilauea #volcano spews ash thousands of feet in the air; Warnings issued for aircraft. The latest updates: https://t.co/kR2Q32KuhK pic.twitter.com/KkGdcgE3Qg

— The Weather Channel (@weatherchannel) 16 Μαΐου 2018

Red alert: Hawaii volcano threatens nearby air traffic https://t.co/PYNptwtDrO #Kilauea pic.twitter.com/9AN9thaaRc

— RT (@RT_com) 16 Μαΐου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα