«Κόφτη» στην Ντόρα Μπακογιάννη βάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Κόφτη» στην αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη έβαλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίο διατύπωσε μέσω της Καθημερινής της Κυριακής την απόφασή του να μην υπάρξει κανένας συγγενής του στη μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ, ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει μάλιστα πως ξέρει ότι αυτό είναι σκληρό και άδικο, ειδικά για την Ντόρα Μπακογιάννη.

Βέβαια, συγγενής του προέδρου της ΝΔ που να ασχολείται με την πολιτική δεν είναι μόνο η κ. Μπακογιάννη. Άλλωστε το γενεαλογικό δέντρο της οικογένειας Μητσοτάκη δεν έχει και λίγα «κλαδιά». Κάθε άλλο μάλιστα. Έτσι, εκτός της κ. Μπακογιάννη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κόβει» τον ανιψιό του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος άλλωστε δεν διστάζει να διαφοροποιείται από τη γραμμή και τις επιταγές του θείου του, αλλά και την εξαδέλφη του, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ακόμα πως στο πλαίσιο της Συνταγματικής Αναθεώρησης θα προτείνει την αποσύνδεση της ανάδειξης Πρόεδρου της Δημοκρατίας από τις πρόωρες εκλογές. Έτσι, σε περίπτωση αδιέξοδου στη Βουλή η εκλογή Πρόεδρου θα γίνεται απευθείας από τον λαό αλλά, χωρίς διάλυση της εθνικής αντιπροσωπείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα