«Κλείδωσε» η συνάντηση Γεραπετρίτη και με τη FIFA

Οι ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης σχετικά με μέτρα που θέλει να περάσει σε συνεννόηση με τις FIFA και UEFA, συνεχίζονται και στο πλαίσιο αυτό «κλείδωσε» η συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με την Παγκόσμια Ομοσπονδία… 

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Επικρατείας αναμένεται να συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της FIFA, και άλλα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου την προσεχή Δευτέρα

(10/02) στη Ζυρίχη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Όπως έγινε γνωστό, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, έτσι ώστε να συζητήσει για τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την κυβέρνηση να προχωράει το πλάνο της για το ποδόσφαιρο και την επανεκκίνηση του.

Σύμφωνα με τη ενημέρωση από την κυβέρνηση, τη Δευτέρα (10/02) ο Γιώργος Γεραπετρίτης θα μεταβεί στη Ζυρίχη όπου θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της FIFA και Πρόεδρο της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Greg Clarke, τη Διευθύντρια Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Emily Shaw και τεχνικά κλιμάκια της Διεθνούς Ομοσπονδίας για θέματα ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Επικρατείας είχε διήμερες επαφές με την UEFA στη Νιόν, όπου πήρε το «πράσινο φως» για «σκληρά μέτρα», με τους παραβάτες να αποβάλλονται από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει, είναι πιθανό στο άμεσο μέλλον να έρθουν στην Ελλάδα, τόσο ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, όσο και αυτός της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Αργότερα, ο Υπουργός Επικρατείας έκανε γνωστό ότι… υπάρχει πλάνο της κυβέρνησης και για ανεξαρτησία στη διαιτησία (κάτι που μπορεί να βρει απέναντί της την ΕΠΟ;) ενώ τόνισε ότι «θα αφαιρούνται βαθμοί σε κάθε ματς όσο υφίσταται πολυϊδιοκτησία». Η κυβέρνηση με τις επαφές που κάνει θα κοιτάξει λογικά να λύσει και το θέμα του… αυτοδιοίκητου.

«Για το καλό του ποδοσφαίρου συνεργαζόμαστε και με τις κυβερνήσεις», δήλωσε, άλλωστε, ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Πηγή: «Κλείδωσε» η συνάντηση Γεραπετρίτη και με τη FIFA - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα