Κινητοποίηση της ΛΑΕ στο Ειρηνοδικείο για την κλήση Λαφαζάνη σε απολογία (εικόνες)

Ο επικεφαλής της Λαϊκης Ενότητας βρέθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών με αφορμή την κλήτευση σε απολογία την οποία αποδίδει σε λιβεριανό Fund. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατέθεσε υπόμνημα μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, στο οποίο αναφέρει πως «δεν απολογείται για την πολιτική του δράση και θεωρεί ότι κατά πρωτοφανή

τρόπο ασκείται σε βάρος του πολιτική δίωξη, η οποία με τις αβάσιμες, μεθοδευμένες και αντιδημοκρατικές ιδιώνυμες κατηγορίες , έχει πολιτικά ελατήρια και κίνητρα».

«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν απολογείται, αντίθετα απαιτεί από τις εισαγγελικές αρχές αντί να καλύπτουν διωκτικές υπό τη διεύθυνση της κυβέρνησης ενέργειες σε βάρος του, να αξιολογήσουν τις μηνύσεις που στελέχη του κόμματος του και ο ίδιος έχουν υποβάλει για τις σκανδαλώδεις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, για τους παράνομους σκοτεινούς ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και για τη χημική καταστολή των διαδηλώσεων», δήλωσε ο δικηγόρος του κ. Σαραντος Θεοδωρόπουλος.

Η πλευρά του Παναγιώτη Λαφαζάνη ζήτησε να προσδιοριστεί άμεσα δικάσιμος ώστε «στο δικαστήριο να καταπέσουν οι κατηγορίες και από κατηγορούμενοι θα βρεθούμε κατήγοροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα