Κερδίζουν τη μάχη με τις φλόγες οι πυροσβέστες στη Σάμο – Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι

Η πυρκαγιά που μαίνεται για δεύτερη ημέρα σε δασική έκταση στην περιοχή της παλιάς χωματερής στη Σάμο έχει οριοθετηθεί πλέον, ενώ υπάρχουν ενεργές μικροεστίες, σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕΜΠΕ ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Αυτή την ώρα επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που μαίνεται για δεύτερη ημέρα, 90 πυροσβέστες με 33 οχήματα, 50 εθελοντές, 20 υδροφόρα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 90 ατόμων, 7 ελικόπτερα και 6 αεροσκάφη.

Παράλληλα, οι πυροσβεστικές

δυνάμεις που δίνουν μάχη με τις φλόγες στη Σάμο, πρόκειται να ενισχυθούν αργά το απόγευμα με 60 πυροσβέστες και 15 οχήματα, που μεταφέρει το αρματαγωγό Ικαρία του Πολεμικού Ναυτικού, που απέπλευσε το πρωί από το ναύσταθμο της Σαλαμίνας.

Όσον αφορά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή Φελλός της Άνδρου, έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο από το πρωί.

Δύο άτομα συνελήφθησαν σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς χθες το απόγευμα.

Οι συλληφθέντες, ένας 46χρονος και ένας 23χρονος, θα οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα