Κάτοικος… Πάρμα ο Μπρούνο Αλβες, πήρε Λενγκλέ η Μπαρτσελόνα (εικόνες – video)

Την απόκτηση του Μπρούνο Άλβες έως το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε η Πάρμα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο κι επιστρέφει στην Ιταλία, μετά το πέρασμά του από την Κάλιαρι. O 36χρονος πρώην στόπερ της ΑΕΚ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Ρέιντζερς, μετρώντας 25 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ.
Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πόρτο, Γκιμαράες,

Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε, ενώ είναι και 96 φορές διεθνής με την Πορτογαλία, συμμετέχοντας, μάλιστα, στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Μπρέζεκ ανέλαβε την εθνική Πολωνίας

Ο Γέρζι Μπρέζεκ είναι ο αντικαταστάτης του Ανταμ Ναβάλκα στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Πολωνίας. Ο πρώην διεθνής μέσος και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Πολωνίας, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, στην Βαρκελώνη.
Στις 23 Ιουλίου, ο Μπρέζεκ, που εργάσθηκε μεταξύ άλλων και στην Βίσλα Πλοκ, θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό του, καθώς επίσης και τα μέλη του επιτελείου του.

Στην Μπαρτσελόνα ο Λενγκλέ

Η Μπαρτσελόνα κατέβαλε τα 35,9 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης του Κλεμάν Λενγκλέ και έκανε ουσιαστικά δικό της τον κεντρικό αμυντικό της Σεβίλης. Οπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ισπανίας, ο 23χρονος Γάλλος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, με ρήτρα αποδέσμευσης στα 300 εκατ. ευρώ.
Ο Λενγκέ αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο στη Σεβίλη, η οποία τον είχε αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2017 από τη Νανσί αντί μόλις 5,4 εκατ. ευρώ. Καθιερώθηκε γρήγορα στην ομάδα της Ανδαλουσίας και έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι, με 54 συμμετοχές και 4 γκολ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Στην Άιντραχτ Φρανφκούρτης ο Πασιένσια

Την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού Γκονσάλο Πασιένσια, ανακοίνωσε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης το μεσημέρι της Πέμπτης.
Η κυπελλούχος Γερμανίας απέκτησε από την Πόρτο τον 23χρονο επιθετικό Γκονσάλο Πασιένσια,ο οποίος το 2016 είχε περάσει από τον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιξε λόγω προβλημάτων υγείας. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκταμίευσε το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ, για να κάνει δικό της το ταλαντούχο επιθετικό ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γερμανικό σύλλογο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Απέκτησε τον Βιντμέρ η Βασιλεία

Την απόκτηση του 25χρονου δεξιού μπακ Σιλβάν Βιντμέρ, γνωστοποίησε η Βασιλεία η οποία θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος θα κοντράρει την Βασιλεία για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιλβάν Βιντμέρ.
Ο Ελβετός αμυντικός αγωνιζόταν στην Ουντινέζε, στην οποία κατέγραψε 140 εμφανίσεις, σημειώνοντας πέντε τέρματα.
Ουσιαστικά, ο Βιντμέρ είναι ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Λάνγκ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκλάντμπαχ. Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Βασιλείας, Μάρκο Στρέλερ, σημείωσε για την εν λόγω μεταγραφή: «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να αποκτήσουμε έναν δεξιό μπακ της ποιότητας του Σιλβάν. Έχει αποκτήσει εξαιρετική εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα την τελευταία πενταετία, ενώ γνωρίζει καλά και το ελβετικό πρωτάθλημα».

Επέστρεψε στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο 31χρονος Νάνι

Η επιστροφή του Νάνι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι γεγονός. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός επανεντάχθηκε στο δυναμικό των «Λιονταριών», μετά από 10 και πλέον χρόνια όταν είχε αποχωρήσει από το σύλλογο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Βαλένθια άφησε ελεύθερο τον 31χρονο άσο, προκειμένου να επιστρέψει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο το 2005.
Προηγουμένως είχε παίξει ξανά στην Σπόρτινγκ, με τη μορφή δανεισμού, τη σεζόν 2014/2015, σκοράροντας 11 φορές σε 36 συμμετοχές. Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2016 με την Εθνική Πορτογαλίας απέτυχε να «ριζώσει» κάπου μετά την αποχώρησή του από την Γιουνάιτεντ, έχοντας μονοετείς συνεργασίες με τις Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια και Λάτσιο, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη σεζόν.

Απολύθηκε από την Τσέλσι ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι, καθώς σύμφωνα με το ιταλικό “Sky Sports” η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου προχώρησε στην απόλυσή του. Η εξέλιξη αυτή, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των προσεχών ωρών, ανοίγει το δρόμο για την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι, με τον οποίο οι «μπλε» έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ο άλλοτε τεχνικός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας παρέμεινε στην Τσέλσι για δύο χρόνια και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2017 και του κυπέλλου του 2018.

John Terry on Antonio Conte:

“Thank You Boss

Keywords
Τυχαία Θέματα