Καθένας και με την Εξεταστική που τον βολεύει – Τώρα και η ΝΔ την πρότασή της

Μετά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που πρότεινε χθες σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, για την περίοδο από το 1997 έως και σήμερα, σειρά έχει σήμερα και η «ζηλιάρα» Ν.Δ. που καταθέτει τη δική της πρόταση για Εξεταστική, γιατί… έτσι την βολεύει καλύτερα.

Συγκεκριμένα, τη δική της πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, από το 1996 έως σήμερα, κατέθεσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος, με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής,

ζητώντας από την κυβέρνηση να δεχθεί να διευρυνθεί η χρονική περίοδος έρευνας.

Να σημειωθεί εδώ ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν καταθέσει πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία για τη χρονική περίοδο από το 1997 έως το 2014, η οποία αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη θέλει διεύρυνση της έρευνας κατά τρία χρόνια (από το 2014 έως και σήμερα), ενώ η ΝΔ ζητάει αντί για το 1997, η έρευνα να ξεκινήσει ένα χρόνο πριν, δηλαδή το 1996 και να διευρυνθεί μέχρι και το παρόν.

Ας δούμε ποιο κόμμα θα πάρει σειρά να προτείνει τη δική του, «καλύτερη» και πιο «αξιόπιστη» σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα