Κατατέθηκε και ψηφίζεται άμεσα η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ

Στο περιθώριο τίθεται ο Άρης Βασιλόπουλος, καθώς αφαιρείται από τους δήμους η αρμοδιότητα έγκρισης υψομέτρων για αθλητικές εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τις 15.000 θέσειςΗ ψηφοφορία θα γίνει λογικά πριν το Πάσχα ή στη χειρότερη περίπτωση αμέσως μετά

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει μετά από πολλά «επεισόδια» το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ,

καθώς κατατέθηκε, όπως είχε προαναγγελθεί, η νομοθετική ρύθμιση μέσω της οποίας παρακάμπτεται ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Η σχετική τροπολογία (που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες και υπογράφεται από πέντε υπουργούς) κατατέθηκε στο κοινοβούλιο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Μέσω αυτής λοιπόν, τίθεται στο περιθώριο ο Άρης Βασιλόπουλος, καθώς αφαιρείται από τους δήμους η αρμοδιότητα έγκρισης υψομέτρων για αθλητικές εγκαταστάσεις που ξεπερνούν τις 15.000 θέσεις.

Εξίσου σημαντικό, ωστόσο, για την ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι θα τεθεί άμεσα προς ψήφιση, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι αυτό θα συμβεί πριν το Πάσχα ή στη χειρότερη περίπτωση την πρώτη εβδομάδα μετά απ’ αυτό. Κάτι που σημαίνει ότι το αργότερο μέχρι τον Απρίλη θα είναι όλα έτοιμα, ώστε να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν έπειτα τα έργα για την «Αγιά-Σοφιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα