Καταρρίπτοντας τέσσερις μύθους για τους άντρες και το σεξ

Οι περισσότεροι πιθανόν πιστεύουμε πως οι άντρες σκέφτονται το σεξ διαρκώς, πως δεν ενδιαφέρονται για τα προκαταρκτικά ή πως δεν θεωρούν μια γυναίκα αρκετά ελκυστική αν κάνει το πρώτο βήμα. Κι όμως κάποια από αυτά δεν είναι παρά αρκετά διαδεδομένοι μύθοι.

Παλαιότερες έρευνες του περιοδικού Journal of Social, Evolutionary and Cultural Psychology και του Ινστιτούτου Ερευνών Kinsey καταρρίπτουν τέσσερις πολύ διαδεδομένους μύθους για τους άντρες και το σεξ. Ποιοι είναι αυτοί;

Μύθος 1ος. Οι άντρες προτιμούν να κάνουν το πρώτο βήμα. Ωστόσο το μεγαλύτερο ποσοστό των συμμετεχόντων παραδέχεται ότι τους αρέσει να τους ζητά μια γυναίκα να βγουν ενώ το 60% παραδέχεται ότι προτιμά επιθετικές γυναίκες στο κρεβάτι.

Μύθος 2ος: Σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών Kinsey το 54% των ανδρών σκέφτονται το σεξ κάθε μέρα ή αρκετές φορές την ημέρα. Το 43% το σκέφτονται λίγες φορές το μήνα ή μερικές φορές την εβδομάδα και το 4% λιγότερο από μία φορά το μήνα.

Μύθος 3ος: Οι άντρες δεν είναι μονογαμικοί. Όμως το 81% των συμμετεχόντων απάντησε ότι δεν θα απατούσε την γυναίκα του. Εκτός αυτού το αν θα είναι μονογαμικός ή όχι κάποιος δεν σχετίζεται με το φύλο του.

Μύθος 4ος: Δεν τους ενδιαφέρουν τα προκαταρκτικά στο σεξ. Όμως το 84% των ανδρών δήλωσαν πως τα προκαταρκτικά κάνουν το σεξ πιο απολαυστικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα