Χαλάρωση μέτρων: Τηλεργασία στο 70%, διαφορετικά ωράρια εργασίας, οι ευπαθείς ομάδες μένουν σπίτι (video)

Τους νέους κανόνες για την επόμενη ημέρα παρέθεσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως είπε, αυτοί είναι οι εξής:

Τα μηνύματα στο 13033 καταργούνταιΥποχρεωτική χρήση μάσκας σε ΜΜΜ, ταξί, κομμωτήριαΙσχυρή σύσταση για χρήση Ι.Χ. και όχι ΜΜΜΔιαφορετικές ώρες για εργασία και χρήση των ΜΜΜΙσχυρή σύσταση για τηλεργασία στο 70%Ισχυρή σύσταση στις ευπαθείς ομάδες να μένουν σπίτιΤα καταστήματα ανοίγουν στις
10:00Καταργείται ο δακτύλιος

Όπως ανέφερε οι τρεις άξονες εξόδου από την κρίση είναι η σταδιακή αύξηση των βαθμών ελευθερίας, η προτεραιότητα στην απελευθέρωση δραστηριοτήτων με χαμηλό ρίσκο μετάδοσης και η δημιουργία μόνιμης δομής παρακολούθησης της πανδημίας.

«Όσοι φοβούνται και διστάζουν πρέπει να εμπιστευτούν την πολιτεία. Όσοι βιάζονται να επιστρέψουν στην παλιά τους ζωή ας το ξανασκεφτούν. Για να έχουμε καλή ανάπτυξη πρέπει να έχουμε καλή υγεία. Για να έχουμε λειτουργική υγεία πρέπει να έχουμε λειτουργική οικονομία. Τώρα είμαστε σε καλύτερο σημείο από τον Φεβρουάριο», τόνισε ο κ. Σκέρτσος.

Πηγή: Χαλάρωση μέτρων: Τηλεργασία στο 70%, διαφορετικά ωράρια εργασίας, οι ευπαθείς ομάδες μένουν σπίτι (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα