Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε 12χρονο στο Περιστέρι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί (video)

Στο Περιστέρι, οικογένεια από την Αλβανία καταγγέλλει, μιλώντας στο «ΟPΕΝ TV», πως ο 12χρονος γιος τους έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από πατέρα συμμαθητή του. Το συμβάν έχει, εν μέρει, καταγραφεί από αυτόπτες μάρτυρες, οι γονείς του θύματος έχουν ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ το παιδί, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το θύμα είναι μαθητής της 6ης τάξης του Δημοτικού και το συμβάν της επίθεσης φέρεται να έγινε σε πλατεία στο Περιστέρι.

Σύμφωνα

με όσα υποστηρίζει ο ίδιος και η οικογένειά του, ο καυγάς ξεκίνησε όταν αρχικά τον χτύπησε ο συμμαθητής του, με τον οποίο έχει συχνές διενέξεις. Όταν εκείνος ανταπέδωσε το χτύπημα, παρενέβη ο πατέρας του πρώτου, ο οποίος τον ξυλοκόπησε, ενώ ο μαθητής υπέστη θλάση στον αυχένα, όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο Παίδων.

«Αρχίζει και με βαράει», λέει ο μαθητής στον πατέρα του συμμαθητή του, ενώ κάμερα κινητού τηλεφώνου καταγράφει την επίθεση. «Σε βαράει ρε; Είσαι σίγουρος; Έχεις μάρτυρα εδώ ότι σε βάρεσε ο… ; Σήκω πάνω ρε». «Το παιδί αυτό λέει στους συμμαθητές του ”μην κάνετε παρέα τον Κ… , του Αλβανού… τον βρίζει για την Αλβανία», καταγγέλλει η οικογένεια του 12χρονου στην κάμερα του «OPEN TV».

«Με βρίζει για τη χώρα μου και ο μπαμπάς του μία φορά μου φώναξε επειδή είχαμε ξανά τσακωθεί και αυτή τη φορά με έπιασε απ’ τα μαλλιά», προσθέτει ο ίδιος ο μαθητής, ο οποίος έχει γράψει αυτολεξεί την απειλή που εκστόμισε ο δράστης της επίθεσης: «Θα σε θάψω». Υπενθυμίζεται πως οι γονείς του θύματος έχουν ήδη απευθυνθεί στη δικαιοσύνη.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα