Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη – «Έχουμε καταλήξει ποιοι και γιατί σκότωσαν την Ειρήνη»

Συνταρακτικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας ρίχνοντας «φως» στον μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη στις 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων. Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, η έρευνα φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία και οι εκπρόσωποι της οικογένειας της άτυχης 44χρονης γνωρίζουν τόσο την ταυτότητα του δολοφόνου όσο και το κίνητρο.

Μετά από 83 ημέρες, τρεις εκθέσεις ειδικών συμβούλων και δεκάδες αυτοψίες στο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε νεκρή η

άτυχη μητέρα τριών παιδιών (25,22 ετών και ανήλικο), ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, αποκαλύπτει στο Star: «Έχουμε καταλήξει ποιοι και γιατί σκότωσαν την Ειρήνη Λαγούδη».

«Είναι προφανές ότι έχουμε καταλήξει και εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου. Έχουμε στο μυαλό μας υπόπτους αλλά δεν έχουμε μόνο εμείς αλλά οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές», ανέφερε ο κ. Ταουξής.

«Ξέρουμε γιατί τη σκότωσαν»

Η δολοφονία της 44χρονης ήταν προμελετημένη και καλοσχεδιασμένη προκειμένου να φανεί ως αυτοχειρία, όπως αναφέρει η έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ωστόσο, ο κ. Ταουξής αποκαλύπτει και το κίνητρο της αποτρόπαιας ενέργειας: «Ενδεχομένως η Ειρήνη ήξερε πρόσωπα και πράγματα και ήταν σε μια κόντρα με τον ή τους δράστες για να αποκαλύψει πιθανές κρυφές ή άλλες δραστηριότητές τους», ανέφερε.

«Δόλωμα» το μπιτόνι με το πετρέλαιο

Το «δόλωμα» για να πεισθεί η Ειρήνη Λαγούδη να πάει στη λίμνη Τριχωνίδα ήταν απλό. Άνθρωπος στον οποίο είχε απόλυτη εμπιστοσύνη της ζήτησε να του πάει ένα μπιτόνι με πετρέλαιο κίνησης γιατί είχε ξεμείνει με το αυτοκίνητό του. Η ανυποψίαστη γυναίκα, σύμφωνα με τους ειδικούς συμβούλους της οικογένειας, γέμισε το μπιτόνι σε βενζινάδικο της περιοχής και συνάντησε τους δολοφόνους της στην παραλία Φωτμού. Ακολούθησε καυγάς και στη συνέχεια ο αργός και βασανιστικός θάνατος της μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο .

Το προφίλ του δολοφόνου

Οργανωτικός, μεθοδικός, πανούργος με ικανότητα να επηρεάζει τον περίγυρό του. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του προφίλ του δράστη, σύμφωνα με την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης.

Ακόμα, προστίθεται πως δεν είχε ίχνος συγκίνησης καθώς όταν έκαιγε ζωντανή την άτυχη μητέρα διατηρούσε στο ακέραιο την ψυχραιμία του.



Πηγή: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα