Καταδίκη με εκατέρωθεν αιχμές από τον πολιτικό κόσμο για Μαρέβα Μητσοτάκη

Νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης πυροδοτεί η επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας, με τον πρώτο που ανεβάζει τους τόνους να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατηγόρησε «τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους» ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Δείτε επίσης: Εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη – Μαξίμου «δείχνει» ο Μητσοτάκης

Παρόλα αυτά τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα

εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία εκφράζουν την «απερίφραστη και αποφασιστική καταδίκη του» για την επίθεση αυτή.

Δείτε επίσης: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβα Μητσοτάκη», τονίζει το Μαξίμου

«Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την καταδίκη του εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος σχολίασε πως «η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει και για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη κ επικίνδυνη».

Δείτε επίσης: «Απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη»

Την καταδίκη τους για την ενέργεια αυτή εξέφρασαν και πολλά «γαλάζια» στελέχη, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές κατά της κυβέρνησης για την επίθεση αυτή.

Δεν αρκούν οι φραστικές καταδίκες που ακολουθούν κάθε τρομοκρατική επίθεση.
Η κυβέρνηση σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες.
Η ανοχή τους στην βία και την τρομοκρατία υπονομεύει ευθέως τη Δημοκρατία.

— Όλγα Κεφαλογιάννη (@olgakef) February 12, 2018

Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα! Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας.

Ντόρα Μπακογιάννη (@Dora_Bakoyannis) February 12, 2018

Περιμένω άμεση επίσημη και σκληρή καταδίκη από την Κυβέρνηση της εμπρηστικής επίθεσης κατά της επιχείρησης της συζύγου του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

— Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) February 12, 2018

Δειλοί,με κουκούλες,μέσα στη νύχτα επιτίθενται στην εταιρία ρούχων της @MarevaGrabowski. Ζήτω η επανάσταση.. https://t.co/DoO7aPh0VY

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) February 12, 2018

Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό….καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα; https://t.co/VgO1cvIiqa

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 12, 2018

Τελικά πόσο φοβούνται τον @kmitsotakis ; μετά την πολιτική στοχοποίηση της Μαρεβας ήρθε και η τρομοκρατική επίθεση. Ας πάρουν το μήνυμα ότι όλες αυτές οι επιθέσεις μας πεισμώνουν περισσότερο!

— Varvitsiotis Milt. (@MVarvitsiotis) February 12, 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα