«Καρφιά» στη Ν.Δ. από τον Α. Σπηλιωτόπουλου για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη

“Το έμαθα από τα ΜΜΕ”, δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη, εκφράζοντας την πικρία του για το ότι δεν ενημερώθηκε, δεν του ζητήθηκε καν η άποψη του για το θέμα, καθώς ήταν ο υποψήφιος της Ν.Δ. στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Σε συνέντευξή του στην “Εφημερίδα των Συντακτών” ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τονίζει: «Μου ήταν περίεργο λόγω της θυσίας

μου για την παράταξη και περίμενα να είμαι από τους πρώτους που θα μάθαινε τι θα έκανε η παράταξη σε κάτι που με αφορά» και προσθέτει «Με θυσίασαν σ’ έναν χαμένο και ως δοσμένο αγώνα στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Παραιτήθηκα και τους βόλεψα σε μια περίοδο που εξέφραζα τον μεσαίο χώρο και φλέρταραν με το ακραίο λούμπεν λαϊκίστικο στοιχείο».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τάσσεται υπέρ του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας και εκφράζει την διαφωνία του με τις απόψεις που εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης, ενώ για το γεγονός ότι «στελέχη του ΛΑΟΣ που τον είχαν στοχοποιήσει βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία της ΝΔ», είπε: «κατανοώ ότι η αυτοδυναμία προϋποθέτει και πανστρατιά από ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα όλων. Εδώ θυμίζω και παλαιότερη ρήση «Στην εκκλησία χωρούν πολλοί, αλλά ελάχιστοι στο ιερό».

Keywords
Τυχαία Θέματα