Καρέ καρέ η σύλληψη του πρώτου ληστή στα Βριλήσσια – Ανάστατη η περιοχή

Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ληστών που είχαν εισβάλει σε σούπερ μάρκετΈνας από τους ληστές τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο ΚΑΤΟ άλλος ληστής διέφυγε προσωρινά αλλά συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα

Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Βριλήσσια καθώς σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και ληστών σούπερ μάρκετ.

Το ρολόι έδειχνε 8 και 30 το βράδυ όταν δύο ένοπλοι

εισέβαλαν σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ που βρίσκεται επί της οδού Αναπαύσεως 10 στην περιοχή των Βριλησσίων.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ειδοποίησαν την αστυνομία πριν καταφέρουν να διαφύγουν οι δράστες. Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ήρθαν αντιμέτωποι με τους ληστές. Τους ζήτησαν να παραδοθούν, εκείνοι αρνήθηκαν και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ τραυμάτισαν έναν από τους δύο τον οποίο συνέλαβαν. Ο συνεργός του διέφυγε αλλά λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη επί της Χελμού 3.

Εκεί, αρνήθηκε και πάλι να πετάξει το όπλο του αλλά όταν αντιλήφθηκε πως έχει εγκλωβιστεί, παραδόθηκε.

Ο τραυματίας διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου το παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Την ίδια ώρα, ο άλλος συλληφθείς μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής.

Την ίδια ώρα, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, τα ίδια άτομα, να είχαν εμπλακεί σε άλλες ληστείες πολυκαταστημάτων την Black Friday.

Το βίντεο αποτυπώνει τις στιγμές λίγο μετά την έξοδο των δραστών από το σούπερ μάρκετ.



Keywords
Τυχαία Θέματα