Κάνουν «φύλλο και φτερό» τα προσωπικά αντικείμενα του «Ορέστη» – Πότε «ξύπνησε» ο serial killer

Κάθε ώρα που περνάει, οι Αρχές σκιαγραφούν όλο και πιο καλά το προφίλ του 35χρονου «Ορέστη»Ξεκινούν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 6χρονης ΣιέραΑν δεν εντοπιστεί τότε οι έρευνες πιθανόν να σταματήσουν και να στραφούν αποκλειστικά στο φρεάτιο

Ξεκινούν και πάλι οι έρευνες στη λίμνη Ξυλιατού, αλλά και στο φρεάτιο στο Μιτσερό στην Κύπρο, για τον εντοπισμό της 6χρονης Σιέρα και πιθανώς και άλλων θυμάτων του serial killer της Κύπρου

«Ορέστη»

Οι κυπριακές Αρχές έχουν επιστρατεύσει για τη σημερινή επιχείρηση σκάφανδρο, με ειδικά εκπαιδευμένο δύτη και στο νησί διαμηνύουν πως η μέρα αναμένεται καθοριστική για τον εντοπισμό της κόρης της Μαιρης Ρόουζ, του τρίτου θύματος δηλαδή του serial killer, γνωστού με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Αν και στην περίπτωση αυτή δεν εντοπιστεί η 6χρονη, τότε οι έρευνες πιθανόν να σταματήσουν και να στραφούν αποκλειστικά στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό. Οι ενδείξεις ως τώρα συνηγορούν στην ύπαρξη και άλλων σορών στα έγκατα του φρεατίου που έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του serial killer.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί και τα νέα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στο γραφείο του σε στρατόπεδο της Λευκωσίας καθώς και στην οικία του, μεταξύ των οποίων είναι usb, σκληροί δίσκοι και ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Το προφίλ του, έχει σχεδόν σκιαγραφηθεί κι αυτό που ψάχνουν πλέον οι ανακριτές, είναι ο χρόνος κατά τον οποίο άρχισε την δολοφονική του δράση ο ίλαρχος και τι ήταν αυτό που πυροδότησε την μανία του για να σκοτώνει αλλοδαπές γυναίκες τις οποίες προσέγγισε μέσω των μέσων κοινωνικών δικτύων και όχι μόνο.

Ως εκ τούτου οι έρευνες των ανακριτών δεν επικεντρώνονται στα τελευταία δύο τρία χρόνια, αλλά πάνε αρκετά χρόνια πίσω, διερευνώντας κάθε γνωστή και άγνωστη πτυχή της ζωής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα