Καμμένος «αδειάζει» Σγουρίδη για τα περί θερμού επεισοδίου – «Θεωρίες φαντασίας»

Ως «θεωρίες φαντασίας» χαρακτήρισε τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη περί θερμού επεισοδίου ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος ανέφερε στην ανάρτησή του πως «Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν

την Ελλάδα . Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά».

Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επισοδείων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα . Είμαστε η πιό ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 28 Δεκεμβρίου 2018

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σγουρίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΘΕΜΑ, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Συμφωνία των Πρεσπών να καθυστερήσει να έρθει προς κύρωση στη Βουλή. «Δεν ξέρω τι γεγονότα μπορεί να συμβούν. Μπορεί να υπάρξουν γεγονότα τα οποία να είναι απρόβλεπτα και να αναγκάσουν αυτή η Συμφωνία να μην έρθει ποτέ στο ελληνικό κοινοβούλιο και αυτό δεν έχει να κάνει με την εγχώρια πολιτική σκηνή», τόνισε, ενώ στην ερώτηση για το τι θα μπορούσε να συμβεί, απάντησε: «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά όλα μπορούν να συμβούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα