Κακοκαιρία: Απεγκλωβίστηκαν δέκα άτομα από τα αυτοκίνητά τους στη Βοιωτία

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Στερεάς Ελλάδας έχει προκαλέσει, μεταξύ άλλων, το δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα μας από το βράδυ της Κυριακής.

Η σφοδρή χιονόπτωση το πρωί της Δευτέρας είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό δέκα ατόμων στα οχήματά τους στην επαρχιακή οδό Οινόης – Βοιωτίας, στο ύψος της Στεφάνης Βοιωτίας.

Χάρη στην παρέμβαση της πυροσβεστικής, που επιχείρησε με τέσσερις πυροσβέστες και δυο οχήματα, τα άτομα απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.

dir="ltr" lang="el">Σε ασφαλές σημείο μεταφέρονται 10 άτομα, λόγω ακινητοποίησης των ΕΙΧ οχημάτων τους, στην Επαρ. Οδό Οινόης – Μαγούλας στην Τ.Κ. Στεφάνης Βοιωτίας, εξαιτίας χιονόπτωσης.
Επιχειρούν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. pic.twitter.com/3IXFl00xEl

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 30, 2019

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (30/12) απαγορεύθηκε η κυκλοφορία και των λεωφορείων, έκτος των φορτηγών, στη λεωφόρο Αθηνών – Λάμιας από τις Αφίδνες και μετά προς Λάμια, λόγω της χιονόπτωσης και της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, επιτρέπεται μόνο η κυκλοφορία των λεωφορείων προς Χαλκίδα

Πηγή: Κακοκαιρία: Απεγκλωβίστηκαν δέκα άτομα από τα αυτοκίνητά τους στη Βοιωτία - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > altsantiri