Καινούργιου – Σπυροπούλου: Έλυσαν on air τις διαφορές τους (video)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές του on air.

Πριν από λίγο καιρό όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου είχε γίνει έξαλλη.

«Εγώ θα ξανά πω αυτό που είπα και την τελευταία φορά που με ρώτησαν ότι αυτά είναι θέματα φιλικά που τα λύνουμε σε προσωπικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όλο αυτό. Θα βάλω μια τελεία σε όλο αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι σε αυτό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

για την παρεξήγηση με την Χριστίνα Παππά. «Επειδή εμένα η αρχή μου είναι όταν έχω ένα καλεσμένο στην εκπομπή, να μην το φέρνω ποτέ σε δύσκολη θέση και εκτιμώ ότι ήρθες μετά την παρεξήγηση, εφόσον δεν θες να το συνεχίσουμε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Κατερίνα: Ποια είναι αυτά τα χοντρά;

Κωνσταντίνα: Αυτό δεν είναι ωραίο να το λες για κάποιον, ότι αναγκαστικά θα παίξεις.
Κατερίνα: Είπα εγώ κάτι τέτοιο στον αέρα;
Κωνσταντίνα: Βεβαίως. «Αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα, την συμπαίκτρια του Ζώτου. Άκουσα και εγώ πράγματα ότι αναγκαστικά μας παίζατε λόγω ότι ήμασταν στο Just και ότι δεν έχετε όρεξη να μας παίξετε. Υπάρχουν και από τις δύο πλευρές πράγματα που λέγονται και υποτιμούν έναν άνθρωπο και χοντρά πράγματα. Λύθηκαν για αυτό είμαι εδώ. Αυτό δεν είναι κάτι ωραίο να λες για κάποιον, “αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα”, η “συμπαίκτρια του Ζώτου”».

Κατερίνα: Κωνσταντίνα εσύ αγνοείς τον ρεπόρτερ.
Κωνσταντίνα: Εγώ είπα να κάνουμε κοινές δηλώσεις.

Κατερίνα Καινούργιου: «Εφόσον και εσύ δεν μας μιλάς, δεν υπάρχει λόγος και εμείς να σε παίζουμε. Κωνσταντίνα εσύ αγνοείς τον ρεπόρτερ και όταν ο άνθρωπος κάθεται εκεί μέχρι τις τέσσερις τη νύχτα… Ο Κωνσταντίνος και ο Σπύρος Κεραμείδας μας μετέφεραν ότι γενικότερα υπήρχε μια άρνηση να μιλήσεις στην εκπομπή. Όταν ξαφνικά βλέπω εγώ να μιλάς στο “Happy Day”, έστειλα μήνυμα και στην Τσιμτσιλή επειδή γράφτηκε περίεργα στα sites, μην νομίζει η κοπέλα ότι έχει να κάνει με αυτήν. Δεν μπορεί να κάνεις δηλώσεις σε άλλα κανάλια και να αγνοείς τον ρεπόρτερ μας…»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Alpha, ούτε έφυγα κακήν κακώς, ούτε μου φέρθηκαν άσχημα, μου φέρθηκαν εξαιρετικά, τους φέρθηκα εξαιρετικά και όταν έφυγα, έφυγα με πολύ καλή διάθεση. Εγώ απλά διορθώνω κάποια πράγματα που ειπώθηκαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα