«Και σκυλί να ήταν, θα του φέρονταν καλύτερα», λέει ο γιος του επίδοξου ληστή που δολοφονήθηκε στην Κόρινθο

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο 35χρονος που σκότωσε τον 52χρονοΟι αστυνομικοί φοβούνται ότι τα δικαστήρια θα μετατραπούν σε… πεδίο μάχης, αφού στην περιοχή επικρατεί έντασηΤι λέει ο γιος του θύματος

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου μεταφέρεται σήμερα ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο έναν 52χρονο Ρομά, ο οποίος αποπειράθηκε μαζί με τον συνεργό του να κλέψει κότες στην περιοχή Σολωμός.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά καθώς οι αστυνομικοί φοβούνται ότι τα δικαστήρια θα μετατραπούν σε… πεδίο μάχης, αφού στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός μετά

τη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής το θύμα μαζί με τον συνεργό του, επιχείρησε να εισβάλει σε ένα σπίτι για να κλέψει κότες. Όταν ο ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε, άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από τους ίδιους τους δράστες για το περιστατικό. Όπως καταγγέλλουν, ο ιδιοκτήτης της οικίας έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε τον έναν από τους ληστές. Μετά από ανάκριση και έρευνες στην περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά τη σορό του ληστή σε ένα λατομείο, όπου την είχε πετάξει ο 35χρονος.

«Και σκυλί να ήταν, θα του φέρονταν καλύτερα»

«Και σκυλί να ήταν, θα του φέρονταν καλύτερα», λέει ο ένας από τους γιους του επίδοξου διαρρήκτη. Όπως παραδέχεται ο γιος του, ο πατέρας του είχε παραβατική συμπεριφορά αλλά το έκανε για να θρέψει την οικογένειά του, αφού είχε δύο αδέλφια με νοητική υστέρηση.

«Εκλεβε κανένα πορτοκάλι και τα πουλούσε μετά για να βγάλει 1 με 2 ευρώ. Και στην αστυνομία το ήξεραν. Μια φορά έχει πάει φυλακή για έξι μήνες με έναν χρόνο. Δεν ήταν εγκληματίας, δεν άγγιξε τίποτε εκεί που πήγε. Ο πατέρας μου πήγε να κλέψει κοτόπουλα και τον σκότωσε. Με τι ψυχή αυτός ο άνθρωπος τον σκότωσε και μπόρεσε να πάει να τον πετάξει με το αυτοκίνητο», αναφέρει ο γιος μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος».

Keywords
Τυχαία Θέματα