Και ο Ντάστιν Χόφμαν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται και ο ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν, μετά το τσουνάμι αποκαλύψεων για τον παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν αλλά και τις κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι.

Δείτε επίσης: Νέες κατηγορίες κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση από μεξικανό ηθοποιό

Η συγγραφέας και αρθρογράφος Άννα Γκράχαμ Χάντερ κατήγγειλε ότι ο Ντάστιν Χόφμαν, την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν ήταν 17 ετών, την εποχή που δούλευε μαζί τους ως μαθητευόμενη στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Θάνατος του Εμποράκου».

Οι δυο τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων

Όπως αναφέρει η ίδια στο Hollywood Reporter, ο Χόφμαν της ζήτησε να του κάνει μασάζ στα πόδια, τη φλέρταρε, την ακουμπούσε στα οπίσθια και της μιλούσε για σεξ.

«Ήταν ένα αρπακτικό, εγώ ήμουν ένα παιδί και αυτό που έκανε αποτελεί ξεκάθαρα σεξουαλική παρενόχληση» τονίζει η συγγραφέας.

Ο 80χρονος πλέον ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για την απρεπή του συμπεριφορά, επισημαίνοντας ότι σέβεται τις γυναίκες και ότι νιώθει απαίσια για όλα όσα έκανε. «Λυπάμαι, αυτή η συμπεριφορά δεν αντιπροσωπεύει αυτό που είμαι», είπε.

Για βάναυση συμπεριφορά και επιθετικότητα είχε κατηγορήσει τον Χόφμαν η Μέριλ Στριπ στα γυρίσματα της ταινίας Κράμερ εναντίον Κράμερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα