Και ο κόσμος της ΑΕΚ κατά της Χρυσής Αυγής

Λίγες ημέρες πριν από την 21η Απριλίου, η απόφαση της Χρυσής Αυγής να οργανώσει εκδήλωση στο δημαρχείο Κορωπίου ανήμερα της «μαύρης» επετείου, 52 χρόνια μετά την επιβολή της Χούντας των Συνταγματαρχών, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην περιοχή. Εκτός των άλλων, αντέδρασαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Μετά τις αντιδράσεις η εκδήλωση δεν έγινε.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση του, ο σύνδεσμος της Original

στο Μαρκόπουλο, εξέφρασε την έντονη αντίδραση του και καλούσε όλους τους πολίτες να μην επιτρέψουν την παρουσία των χρυσαυγιτών στην περιοχή τους την Κυριακή (21/4).

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα:

Από την πλευρά του ο Δήμος Κρωπίας είχε κάνει γνωστό πως δεν είχε δοθεί άδεια στην Χρυσή Αυγή για εκδήλωση στο δημαρχείο.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε: «Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας. Υπήρξε προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων».

Keywords
Τυχαία Θέματα