Και ο Κωνσταντινόπουλος για την ηγεσία της ΔΗΣΥ;

Χαρακτήρα μαζικολαϊκής ψηφοφορίας φαίνεται ότι παίρνει η ανάδειξη επικεφαλής στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αφού οι υποψήφιοι φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Καμίνης έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφιοι στο προσεχές συνέδριο, με τη Φώφη Γεννηματά, τον Γιάννη Μανιάτη, τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Θανάση Θεοχαρόπουλο να βρίσκονται στις επάλξεις και απλά να περιμένουν το σωστό timing.

Σε όλους αυτούς φαίνεται ότι προστίθεται και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος,

ο οποίος σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου» θα διεκδικήσει την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, με την ανακοίνωση να αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής Αρκαδίας είχε δεχθεί εισηγήσεις από μέλη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ομάδας του «Ελλάδα 2030» να είναι υποψήφιος.

Το βασικότερο επιχείρημα των εν λόγω παροτρύνσεων ήταν η επιτυχημένη πορεία της υποψηφιότητάς του στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ το 2015 (22%). Όπως και η ενωτική στάση που επέδειξε μετά την ήττα του, προασπίζοντας το συμφέρον της παράταξης και όχι τις προσωπικές του φιλοδοξίες – θέση που αποτυπώθηκε και στην αγαστή συνεργασία του με τη Φώφη Γεννηματά.

Keywords
Τυχαία Θέματα