Και η «Καθημερινή»… κράζει τη λίστα Πέτσα

Δύο κείμενα (τουλάχιστον, γιατί τόσα είδαμε) φιλοξενεί στο σημερινό της φύλλο η «Καθημερινή» τα οποία βάζουν στο «στόχαστρό» τους τη λίστα Πέτσα και τον τρόπο με τον οποίο έγινε η κατανομή των ποσών στα ΜΜΕ.

To πρώτο έχει τίτλο «Η λίστα της… γκρίνιας» και σημειώνει πως η δημοσιοποίηση της λίστας φέρνει γκρίνια και υπογραμμίζει: «είναι γεγονός πάντως πως η λίστα έδινε τέτοια δικαιώματα, καθώς μέσα υπήρχαν γκρίζα σημεία». Αφού όπως επισημαίνει πήραν χρήματα sites

που «δεν υπάρχουν σε καμία από τις γνωστές λίστες μετρήσεων επισκεψιμότητας».

Το δεύτερο κείμενο, το οποίο υπογράφει ο Παντελής Μπουκάλας, έχει τίτλο «Αψεγάδιαστος τιμοκατάλογος» και μεταξύ άλλων αναφέρει πως: «στα χίλια τόσα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τρύπωσαν και μερικά χωρίς υπόσταση Μέσου, αφού δεν λειτούργησαν ποτέ ή έκλεισαν προ τριετίας. Ξέφυγαν επίσης ορισμένα που δεν τα πάνε καλά με το δεύτερο μι, τη μαζικότητα, αφού η ακροαματικότητα ή η επισκεψιμότητά τους βρίσκεται εις τον πάτο της εικόνας για να το πούμε διονυσιοσολωμικά παρεισέφρησαν και κάμποσα που δεν τα πάνε καλά με το έψιλον της ενημέρωσης, αφού προτιμούν φανατικά το δέλτα της δοξολογίας και το κάπα της κολακείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα