Ήθελε να γλυτώσει τη δουλειά και… αυτομαχαιρώθηκε (video)

Η αναρρωτική άδεια μάλλον του φάνηκε βαρετή και λίγο… τετριμμένη, έτσι αποφάσισε να αυτομαχαιρωθεί για να αποφύγει να πάει στη δουλειά!

Απίστευτο και όμως αληθινό, ένας 54χρονος άνδρας από την πόλη Kasugai της Ιαπωνίας συνελήφθη καθώς προτίμησε να μαχαιρωθεί προκειμένου να μην πάει στην δουλειά του.

Ο λόγος για τον Masaru Miura ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο αυτοτραυματίστηκε στο γοφό του μέσα στο μετρό.

Αμέσως μετά

τον τραυματισμό του, πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως κάποιος άγνωστος του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα στο πόδι και του ζήτησαν λεπτομέρειες για το συμβάν. Τότε ήταν που έσπασε και είπε την αλήθεια.

«Δεν ήθελα να πάω για δουλειά και έτσι δεν πήγα. Πίστεψα πως το να με τραυματίσω θα ήταν μια καλή δικαιολογία» είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το TomoNews.

Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε στις αρχές, το μαχαίρι το βρήκε κοντά στην έκδοση εισιτηρίων, στο μετρό και πήρε την απόφαση έπειτα από το έντονο στρες που ένιωθε εξαιτίας της δουλειάς του.

Για κακή του τύχη, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αφού προσπάθησε να τους εξαπατήσει και τους έκανε να χάσουν χρόνο από άλλες σοβαρές υποθέσεις.

Το εργασιακό στρες στην Ιαπωνία εξελίσσεται σε μάστιγα. Δυο χιλιάδες άνθρωποι είχαν διαγνωσθεί με εργασιακό στρες και αυτοκτόνησαν το 2015 στην Ιαπωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα