«Ήθελα να ξεσκάσω» – Συγγνώμη ζήτησε η 24χρονη θετική στον ιό που προσπάθησε να πάει Σαντορίνη (video)

Μετανιωμένη εμφανίστηκε η 24χρονη κοπέλα που ενώ βρέθηκε θετική στον κορονοϊό αποφάσισε να ταξιδέψει στη Σαντορίνη για να μην χάσει τις διακοπές της.

Η 24χρονη κατάλαβε το λάθος της και ζήτησε συγγνώμη ενώ έκανε λόγο για μια παρόρμηση της ηλικίας. «Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη απ’ όλους δεν ήταν κάτι εσκεμμένο, ήταν μια παρόρμηση της ηλικίας», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Star, ενώ ξέσπασε σε κλάματα συνειδητοποιώντας την απερισκεψία της.

«Επειδή έχω πολλά χρόνια το

θέμα υγείας δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολο να μετακινούμαι και επειδή τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία, ήθελα να ξεσκάσω», πρόσθεσε.

Το κορίτσι που πάσχει από νεφροπάθεια και κάνει τακτικά αιμοκαθάρσεις, επικοινώνησε με το νοσοκομείο της Σαντορίνης, πριν την αναχώρηση, και της είπαν πως μπορούν να κάνουν αιμοκαθάρσεις αρκεί πρώτα να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό.

Η 24χρονη έμαθε ότι το τεστ που έκανε για τον κορονοϊό βγήκε θετικό την ώρα που ταξίδευε με τρένο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Οι Αρχές της έδωσαν οδηγία να επισκεφθεί το Αττικό Νοσοκομείο αλλά εκείνη δεν την ακολούθησε. Έμεινε για ένα βράδυ στην Αθήνα και το επόμενο πρωί μπήκε στο πλοίο της γραμμής για να πάει στη Σαντορίνη να κάνει διακοπές μαζί με τον φίλο της. Μετά την ενημέρωση των Αρχών του νησιού, δεν της επετράπη να κατέβει στη Σαντορίνη και σε ειδική καμπίνα ταξίδεψε πίσω στον Πειραιά. Στο λιμάνι του Πειραιά την περίμενε ασθενοφόρο και τη μετέφερε σε νοσοκομείο αναφοράς.

Για τον λόγο που επέλεξε να κάνει το ταξίδι πριν κάνει το τεστ η 24χρονη είπε πως «επειδή δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε βήχα, ούτε τίποτα. Πίστευα ότι δεν είμαι θετική στο ιό και επέλεξα να ταξιδέψω», ενώ σε ερώτηση για το αν φορούσε μάσκα όσο βρισκόταν στο πλοίο είπε ότι τη φορούσε «από την ώρα που μπήκαμε και καθ΄όλη τη διάρκεια δεν τις βγάλαμε καθόλου».

Εντύπωση πάντως προκαλεί και η δήλωση της μητέρας της, η οποία είπε στο Mega, ότι αμφιβάλλει για το αν υπάρχει ιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα