Ιστορίες απτυχίωτες και αστοιχείωτες

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τους συνέδρους να τρέξουν 4 χιλιόμετρα καταμεσής των εργασιών του συνεδρίου. Την επόμενη φορά σκέφτεται να κάνει ένα νέο πιο τολμηρό event. Θα βάλει τους σαμαρικούς να κολυμπήσουν σε λίμνη με κροκόδειλους.

*** Συγχαρητήρια στα ΜΜΕ, που εμφανίζουν την παραγραφή του αδικήματος της ασέλγειας σε ανηλίκους ως «αθώωση» και «δικαίωση» του Νίκου Γεωργιάδη. Πραγματική προσφορά σ’ αυτούς που αναζητούν ανεμπόδιστες στομαχικές διαταραχές.

***

Το κοινωνικό μέρισμα θα είναι κατά τι μικρότερο από το περσινό. Για την ακρίβεια θα δοθεί σε όσους είναι 30 χρόνια άνεργοι, έχουν να φάνε από το Πάσχα και το επώνυμο τους ξεκινά από ωμέγα. Έτσι η κυβέρνηση θα επιβεβαιώσει την προεκλογική της δέσμευση ότι δεν κάνει επιδοματική πολιτική.

*** Φήμες λένε ότι στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ είχα βιδώσει τα τραπέζια, ώστε σε περίπτωση διαφωνίας να μην τα αναποδογυρίσει ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

*** Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν έρθει σε επαφή με όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για να διερευνήσουν τη δυνατότητα φραγής εξερχομένων αναρτήσεων για το κινητό του Παύλου Πολάκη.

*** Ο Αντώνης Διαματάρης διευκρίνισε ότι σπούδασε στο Κολάμπια, αλλά για οικονομικούς λόγους δεν κατάφερε να πάρει το πτυχίο. Για τον ίδιο λόγο κι εγώ είχα σκοπό να γίνω ιδιοκτήτης της Microsoft, αλλά οικονομικοί λόγοι έβαλαν φρένο στο στόχο μου.

*** Καραμανλής και Παυλόπουλος συναντήθηκαν μυστικά στο γραφείο του πρώτου και συζήτησαν για την προεδρική εκλογή. Κατάκοποι και οι δύο απ’ αυτόν τον αναπάντεχο φόρτο εργασίας θα ξεκουραστούν επί δεκαήμερο για να επανέλθουν φρέσκοι στα καθήκοντά τους.

Πηγή: Ιστορίες απτυχίωτες και αστοιχείωτες - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα