«Ήμουν εγώ, ο Γουάινστιν κι ένα διπλό κρεβάτι», αποκάλυψε η Νάταλι Πόρτμαν

Η οσκαρική ηθοποιός, Νάταλι Πόρτμαν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Mirror», αποκάλυψε τη δική της εμπειρία με τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλές κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Η Πόρτμαν περιέγραψε ένα περιστατικό, όταν έπρεπε να πετάξει με ιδιωτικό αεροσκάφος μαζί με τον Γουάινστιν και το επιτελείο του. Ωστόσο, όταν έφτασε στο αεροπλάνο, διαπίστωσε ότι ήταν μόνη της με τον παραγωγό και ότι στο εσωτερικό της καμπίνας είχε φορτωθεί ένα διπλό κρεβάτι.

«Αρχικά σκέφτηκα, ναι, γιατί να μη δεχτώ μια πτήση σε ιδιωτικό αεροσκάφος με ένα πλήθος ατόμων. Κι όταν έφτασα, είδα ότι ήμασταν μόνο οι δυο μας και ένα στρωμένο κρεβάτι. Τίποτα δεν συνέβη, δεν μου επιτέθηκε. Είπα ότι αυτό δεν με κάνει να νιώθω άνετα και έγινε σεβαστό», τόνισε.

Η γνωστή ηθοποιός είχε ξεχάσει το συμβάν, το είχε αφήσει στο παρελθόν, μέχρι τη στιγμή που βγήκαν στο προσκήνιο οι καταγγελίες για τις σεξουαλικές επιθέσεις του Γουάινστιν: «Σκέφτηκα ότι αυτό που έζησα δεν ήταν σωστό. Είναι απαράδεκτο και χειριστικό» τόνισε.

«Όταν άκουσα όλα αυτά να δημοσιοποιούνται, ένιωσα τυχερή που δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια όμως συνειδητοποίησα ότι ναι μεν δεν έχω δεχθεί σεξουαλική επίθεση αλλά έχω δεχτεί διάκριση ή παρενόχληση σχεδόν σε κάθε μου δουλειά. Μπορώ να θυμηθώ τουλάχιστον 100 περιστατικό που τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα έπρεπε».

Keywords
Τυχαία Θέματα