Ηχηρό «άδειασμα» Μητσοτάκη στην προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ

Σε μία ιδιαίτερα συμβολική, παρότι ανεπίσημη δήλωση αναφορικά με το κόμμα του προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στο Μόναχο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, μίλησε με δημοσιογράφους στους οποίους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε δυσαρέσκεια σχετικά με την κατάσταση που παρέλαβε τη Νέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα

με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το κόμμα του ως παλιό και κουρασμένο, το οποίο αναγεννήθηκε (προφανώς, υπό τη δική του προεδρία) και τώρα διεκδικεί μια μεγάλη εκλογική νίκη.

Παράλληλα, δεν δίστασε να υπονομεύσει τη θέση της χώρας στην Ευρώπη, δικαιολογώντας και προτρέποντας τους εταίρους να μη δώσουν δημοσιονομικό χώρο στην ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όπως ανέφερε, οι εταίροι έχουν κάθε λόγο να είναι καχύποπτοι να δώσουν δημοσιονομικό χώρο σήμερα, καθώς θεωρούν ότι η κυβέρνηση έχει δώσει δείγματα γραφής ότι μπορεί να γυρίσει τη χώρα στις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα