Η ξεχωριστή ιστορία του Μόιζε Κιν, που πρόσφατα έπεσε θύμα ρατσισμού – Η μητέρα του δίνει μάχη κατά των διακρίσεων (video)

Πολλά διδάγματα έχει η ιστορία του Μόιζε Κιν, του νεαρού παίκτη της Γιουβέντους, που πρόσφατα έπεσε θύμα ρατσισμού στην Ιταλία, αλλά και της οικογένειάς του. Ειδικότερα της μητέρα του, η οποία είναι αφοσιωμένη στον εθελοντισμό, λαμβάνοντας μέρος σε κοινωνική πρωτοβουλία στην πόλη Άστι, κατά των διακρίσεων. Η κ. Ιζαμπέλα Κέαν, μητέρα του 19χρονου Μόιζε, που είναι, πλέον, διεθνής και με την εθνική ομάδα της Ιταλίας θέλει έναν κόσμο καλύτερο και όπως χωρίς διακρίσεις, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa». Με την ίδια να τονίζει πως η γέννηση του Μόιζε ήταν ένα θαύμα.

Να

αναφέρουμε πως η μητέρα του 19χρονου άσου, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, έφυγε από την Ακτή Ελεφαντοστού το 1990, και μετά από 10 χρονιά γέννησε τον Μόιζε, ο οποίος με την πορεία του στο ποδόσφαιρο έχοντας ήδη γίνει σύμβολο μίας γενιάς. Σε μία Ιταλία που μπορεί να… κλείνει τα λιμάνια της, αλλά έχει ακόμα ανοικτά τα σπίτια της, με δομές όπως αυτή της Ιζαμπέλα Κέαν, που αφιερώνεται στις γυναίκες που φτάνουν στην γειτονική χώρα, με τα ανήλικα παιδιά τους και δεν ξέρουν πού να πάνε. «Η εξάπλωση του εθελοντισμού δεν γίνεται κατανοητή σε όλους τους πολιτισμούς, πολλοί αλλοδαποί φοβούνται, φοβούνται ότι θα τους εκμεταλλευτούν», τόνισε.

“Moise Kean a réagi au racisme de la meilleure façon”.

(La Stampa) pic.twitter.com/z80Pe5rurN

JUVE FAN INFO FR

Keywords
Τυχαία Θέματα