Η βασίλισσα Ελισάβετ αιφνιδιαστικά… στην πρώτη σειρά επίδειξης μόδας δίπλα στην Άννα Γουίντουρ (video)

Εξέχουσα θέση, δίπλα στις κορυφαίες fashionistas, έλαβε η βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του Richard Quinn όπου τα μοντέλα παρουσίασαν τις τελευταίες, τολμηρές και πολύχρωμες δημιουργίες του σχεδιαστή, στο τέλος της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

Η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου εμφανίστηκε με ένα κομψό σιέλ ταγέρ και κάθισε δίπλα στην αρχισυντάκτιρα της Vogue, Άννα Γουίντουρ, η οποία επέλεξε… Prada

για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Μάλιστα, δεν αποχωρίστηκε ούτε στιγμή τα διάσημα γυαλιά ηλίου της παρά το γεγονός πως είχε δίπλα της τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία διανύει το 91ο έτος της ηλικίας της.

Πάντως, η παρουσία της βασίλισσας προκάλεσε έκπληξη στους παρευρισκόμενους καθώς κανείς δεν γνώριζε πως θα παρευρεθεί.

Απονομή Βραβείου Βασίλισσας Ελισάβετ Β’

Στη συνέχεια η Ελισάβετ απένειμε στον Κουίν το πρώτο Βραβείο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ για τη Βρετανική Μόδα. Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται ο ρόλος της βιομηχανίας μόδας στην κοινωνία και τη διπλωματία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ανάκτορα.

Το Βραβείο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄θα απονέμεται κάθε χρόνο σε νέους βρετανούς σχεδιαστές για το ταλέντο τους και την πρωτοτυπία της δουλειάς τους.

Ο Κουίν είναι γεννημένος στο Λονδίνο και δημιούργησε την ομώνυμη μάρκα ρούχων το 2016. Ειδικεύεται στα γυναικεία ενδύματα και τα υφάσματα. “Ο Ρίτσαρντ δημιουργεί ρούχα δίνοντας προσοχή στα πρωτοποριακά υφάσματα, επικεντρώνοντας την ικανότητά του να συνδυάζει τη μοναδική ικανότητά του στο χειροτέχνημα με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση της υψηλής μόδας”, αναφέρει για τον σχεδιαστή ο ιστότοπος της Εβδομάδας Μόδας.

Την Δευτέρα η βασίλισσα είχε προσκαλέσει σχεδιαστές και μοντέλα σε μια δεξίωση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.



Keywords
Τυχαία Θέματα